HUS Lohjan sairaala, sisätaudit

Kiinnostaako sisätautien monipuolisuus vai jännittääkö se?
Tiedot ja taidot helpottavat kummassakin tilanteessa! Tule meille erikoistumaan!

Tervetuloa Lohjan sairaalan sisätaudeille hakemaan sisätautioppia hyvän seniorituen kanssa. Otamme ilolla vastaan sekä eri sisätautialojen runkokoulutusta tekevät, että muiden alojen reunakoulutusta toivovat.

Lohjan sairaala on päivystävä akuuttisairaala. Lohjan väestöpohja on n. 92 000 asukasta ja sairaalassa hoidetaan lisäksi Länsi-Uudenmaan sairaanhoitopiirin akuutit erikoissairaanhoidon potilaat. Sairaalassa on edustettuna yleissisätautien lisäksi varsin laajalti suppeita sisätautialoja: kardiologia, gastroenterologia, nefrologia (myös dialyysiyksikkö) ja reumatologia. Endokrinologi käy talossa kolmena päivänä viikossa ja infektiolääkäri on päivittäin konsultoitavissa. Mahdollisuus laaja-alaiseen sisätautioppiin on siis mitä mainioin!
Erikoistuvan lääkärin toimipisteitä ovat vuodeosastot, sisätautipoliklinikka ja päivystyspoliklinikka. Päivystyspoliklinikan akuuttilääkäreiden kanssa yhteistyö on toimivaa.

Lisäksi sairaalassa on monipuolista leikkaustoimintaa sekä useita operatiivisia ja muita konservatiivisia erikoisaloja. Lohjan sairaala toimii usealla alalla koulutussairaalana erikoistuville lääkäreille. Yhteistyö kuntien ja perusterveydenhuollon sekä muiden HUSin sairaaloiden kanssa on aktiivista. Panostamme lääkäreidemme kouluttautumismahdollisuuksiin ja tuemme myös tutkimustyötä.

HUS:in järjestämä työmatkakuljetus (bussi) kulkee aamulla Helsingin Postitalolta sairaalalle ja iltapäivällä takaisin. Bussi pysähtyy matkan varrella useammassa pisteessä.

Otathan yhteyttä oyl Kati Leppoon (kati.leppo@hus.fi), mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää!

Lisää avoimia työpaikkoja