Erikoistuva lääkäri, Kirurgian osasto (Forssa)

Etsimme erikoistuvia lääkäreitä Forssan sairaalan kirurgian osastolle!
Forssan sairaala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet tutustua kirurgian erikoisalojen toimintaan. Aikaisempaa kokemusta työskentelystä kirurgialla ei vaadita vaan perehdytämme sinut hyvin vuodeosastolla ja poliklinikalla työskentelyyn.

Työhösi kuuluu työskentelyä kirurgian vuodeosastolla, erikoislääkärien poliklinikoiden seuraamista muun muassa gastrokirurgian, ortopedian, urologian, verisuonikirurgian ja plastiikkakirurgian aloilta. Pääset myös tutustumaan polikliinisen kirurgian yksikkömme leikkaustoimintaan. Oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan työ voi sisältää myös omaa poliklinikkatyöskentelyä ja pientoimenpiteitä.

Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta, mutta keskussairaalan päivystyksen perehdytystä voidaan sisällyttää työnkuvaan, samoin kuin tutustumispäivät leikkaustoimintaan keskussairaalassa. Työn kesto on neuvoteltavissa.

Työskentely Forssan sairaalassa on osa Hämeenlinnan keskussairaalan kirurgian järjestämää koulutusta, joten saat erikoislääkärin opinto-oikeutta varten työkokemuspisteitä sekä perehdytysjaksoa ajatellen osaamista. Työ soveltuu hyvin myös yleislääketieteeseen erikoistumisesta kiinnostuneelle.

Erikoistuvan lääkärin tehtäväkohtaisessa palkassa on huomioitu Forssan sairaalan sijainti.

Potilastietojärjestelmämme on Lifecare. Usean erikoisalan seniorikonsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät ja osastolla olevien potilaiden hoitoon saat aina tukea.

Järjestämme viikottain koulutusmeetingejä, mahdollisuus osallistua myös yliopistosairaaloiden etäkoulutuksiin. Tuemme myös osallistumista talon ulkopuolisiin koulutuksiin. Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää! Paikkoja täytämme jo hakuaikana, joten olethan nopeasti yhteydessä.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Yhteystiedot
Ylilääkäri Minna Laukkavirta puh. 040 121 7727 tai minna.laukkavirta@omahame.fi
Tulosalueylilääkäri Kati Kortelainen puh.03 629 3522 tai kati.kortelainen@omahame.fi

Lisää avoimia työpaikkoja