Kandit ja amanuenssit Keusotessa

Tule osaksi Keusoten lääkäripoolia! Meillä on tekemisen meininki ja loistava, innovatiivinen porukka, jossa kannustamme ja tuemme toisiamme.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Olemme toimineet jo vuodesta 2019 alkaen, joten olemme ehtineet rakentaa toimivat rakenteet. Työ Keusotessa tarjoaa sinulle hyvät konsultaatio-, koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä moniammatillisen ja ison lääkäripoolin tuen, jossa et jää yksin!

Mitä Keusote tarjoaa lääketieteenopiskelijoille?

Keusote 4. vuosikurssin jälkeen: LK4-oikeuksilla voit työskennellä Keusotessa akuuttiosastoilla tai kuntoutuskeskuksessa.

Keusote 5. vuosikurssilainen: Keusotessa voit tehdä Helsingin yliopiston kahden viikon LK5 terveyskeskusharjoittelun. Harjoittelujaksolle voit hakeutua myös muista yliopistoista, jos olet tulossa Keusoteen kesätöihin LK5-kesällä. LK5-oikeuksilla voit työskennellä akuuttiosastojen lisäksi myösvastaanottopalveluissa.

Keusote valmistumisen jälkeen: Iso organisaatio antaa mahdollisuudet moneen. Meillä voit valmistumisen jälkeen työskennellä monipuolisissa perusterveydenhuollon palveluissa mm. terveyskeskuksen vastaanotossa, akuuttiosastoilla, kotiin ja kuntoutukseen vietävissä palveluissa, kuntoutuskeskuksessa, perhekeskuspalveluissa, kehitysvammapoliklinikalla tai etävastaanotossa. 

Keusotella on koulutussopimus Helsingin yliopiston kanssa ja yleislääketieteen, geriatrian, fysiatrian ja palliatiiviseen hoidon koulutusoikeudet. Meillä on vankka kokemus lääkäreiden jatkokouluttamisesta, innostuneet ja koulutetut ohjaajat sekä kouluttajat.

Lue lisää mahdollisuuksistasi sekä työnkuvasta Keusotessa tästä linkistä.

Mitä Keusote mahdollistaa ja mitä meillä on?

  • Meillä on kehityshenkinen työympäristö sekä hyvät konsultaatio-, koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet. Suhtaudumme myönteisesti tutkimukseen ja meiltä löydät halutessasi myös tutkimusprojektin ja ohjaajat. Olemme osa akateeminen terveyskeskus -tutkijaverkostoa. 
  • Meillä on säännöllinen monipuolinen, viikoittainen koulutustarjonta, jota koulutusylilääkärimme koordinoi. Meiltä pääset myös ulkopuolisiin koulutuksiin suositusten mukaisesti.
  • Senioritukea on tarjolla etkä ole yksin, sillä meillä on viikoittaiset yhteiskoulutukset ja konsultaatiotunnit. Tekniikka on uutta ja se toimii!
  • Palkkamme on kilpailukykyinen, paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet.

Tule luomaan urapolkusi meille Keusoteen, kysy rohkeasti lisää:

Lisää avoimia työpaikkoja