Hämeenlinnan terveyskeskus

Hämeenlinnan terveyskeskuksessa vielä sijaisuuksia tarjolla, sopii hyvin esim. YEK-vaiheen lääkäreille! Sijoitus keskusta-alueen terveysasemat eli Viipurintien pääterveysasema, Jukolan tai Idänpään terveysasema. Aloitus tänä keväänäkin 1.4. tai 1.5.22 vielä mahdollinen tai sitten syksystä lukien. Osa-aikaisuuksia ja sektoritöitä järjestellään toiveiden mukaisesti.

Kesälle 2022 mukaan menoon mahtuisi vielä yksi kandikin töihin Viipurintien terveysasemalle!

Meillä potilaita hoidetaan yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa vauvasta vaariin. Perinteisten työkalujen rinnalle kehitetään aktiivisesti sähköisiä palveluita ketterän toiminnan turvaamiseksi. Sektorityössä neuvola- tai koululääkärinä pääsee halutessaan hyödyntämään omaa erityiskiinnostustaan. Koulutetut ohjaajalääkärimme neuvovat potilastyössä ja mielekästä laboratoriokokeiden ja kuvantamistutkimusten kohdistamista opetellaan yhdessä. Torstaikoulutuksemme keräävät kiitosta. Ymmärrämme työn ja vapaa-ajan yhdistämisen haasteet ja räätälöimme tarvittaessa joustavasti osa-aikaisuuksia ja lomia. Näin autamme lääkäreitämme jaksamaan työssä virkeänä, mikä mahdollistaa opettavaisen yleislääkärin työn perusterveydenhuollon monipuolisessa kentässä. Toimimme virka-ajassa, mutta ilta- ja viikonloppuaikaiselle päivystystyölle tarjoaa hyvät mahdollisuudet Kanta-Hämeen keskussairaalan yhteispäivystys.

Hämeenlinnassa on kahdeksan terveysasemaa. Terveyskeskuslääkärin virkoja on 49, virat ovat olleet pitkään 100% täytetty. Meillä on kiva jatkaa YEK-vaiheen jälkeenkin ja yleislääketieteen erikoistumiseenkin talo tarjoaa hyvät puitteet (mm. sisätautien ja psykiatrian reunapalvelut mahdollisuus suorittaa meillä). Palkkaus: tehtäväkohtainen kokonaispalkka.

Tervetuloa töihin Hämeenlinnaan!

Lisätietoja:
Apulaisylilääkäri Saija Pesonen p. 050 439 7745

Sähköpostin_allekirjoituslogo

Viipurintie 1-3

13200 HÄMEENLINNA


www.hameenlinna.fi
www.facebook.com/Hameenlinna

Lisää avoimia työpaikkoja