Kruunupuisto Oy

Työpaikkoja lääkäreille.

Kruunupuisto Oy

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutus- ja matkailupalveluita tarjoava hyvinvointiyritys Punkaharjulla Saimaan rannalla. Meillä on 240 asiakaspaikkaa ja palvelemme asiakkaitamme ympäri vuoden. Meillä työskentelee noin 95 eri alojen ammattilaista. Tarjoamme mielenkiintoisen työn historiallisessa miljöössä, ajanmukaiset työvälineet sekä avoimen, kehittyvän ja mukavan työyhteisön upean harjuluonnon keskellä.

Etsimme nyt työyhteisöömme KUNTOUTUSLÄÄKÄRIÄ osaksi moniammatillista tiimiä.
Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan ja olemme joustavia työaikasi suunnittelussa. Kuntoutuslääkärinä pääset tarkastelemaan ja tukemaan asiakkaiden hyvinvointia ja terveyttä kokonaisvaltaisesti työskennellen osana moniammatillista tiimiä. Työ sisältää kuntoutujien yksilövastaanottoja sekä ryhmäkeskusteluja/luentoja kuntoutusryhmille.

Voit aloittaa työt jo elokuussa tai sopimuksen mukaan myöhemminkin. Huom! myös osa-aikatyö on mahdollinen. Voit toimia myös ammatinharjoittajana.

Kruunupuisto Oy on täysin kotimainen yritys, jonka omistaa 100 % Punkaharjun Kuntoutussairaalasäätiö. Mahdollinen tuotto menee kokonaisuudessaan toiminnan kehittämiseen sekä kuntoutuksen tutkimus- ja kehittämistoimintaan.
Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut. Järjestämme majoituksen tarvittaessa.

Lue lisää: www.kruunupuisto.fi

Yhteyshenkilö:
Tiina Riikonen
kuntoutusjohtaja
tiina.riikonen@kruunupuisto.fi
0504329282