Terveyskeskuslääkäri, Hämeenlinna

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Haemme Oma Hämeen perusterveydenhuollon avovastaanotolle Jukolan terveysasemalle kahta lääkäriä vakituiseen virkaan 2.4.2024 alkaen.

Jukolan terveysasema sijaitsee Hämeenlinnan kantakaupungissa aivan uuden Assi-sairaalan kupeessa. Terveysasema vastaa noin 11 000 hämeenlinnalaisen terveyspalveluista ja Jukolassa kehitetään aktiivisesti toimintaa kohti Omalääkäri 2.0 -hoidon jatkuvuusmallia hyödyntäen myös omia etälääkäreitä jokapäiväisessä työssä.

Lääkärimäärä on asemalla 5,5 ja se koostuu useammasta lääkäristä joista osa tekee osa-aikatyötä tai osin sektorityötä esimerkiksi neuvola- tai kouluterveydenhuollossa tai toimenpideyksikössä. Mahdollisuuksia työnkuvan räätälöintiin löytyy ja toiveita sen suhteen kuunnellaan ja toteutetaan aktiivisesti. Terveysasemalla toimii päivittäin myös toimistolääkäri, joka on sekä hoitajien että lääkäreiden konsultoitavissa.

Asemalla toimii kokeneita sairaanhoitajia ja lähihoitaja sekä kaksi psykiatrista sairaanhoitajaa, fysioterapeutti ja hammashoito. Hämeenlinnan ja hyvinvointialueen konsultoivat lääkärit (psykiatri, lastenlääkäri, lastenneurologi, gynekologi, kehitysvammayksikön lääkäri ja geriatri) ovat käytettävissä työn tukena.

Terveyskeskuksessamme voi erikoistua yleislääketieteeseen ja yksilöllinen ohjaus YEK- tai erikoistumisvaiheen lääkäreille järjestetään. Säännölliset toimipaikkakoulutukset toteutuvat viikoittain. Jatkokoulutukseen myönnetään virkavapaata esim. erikoislääkärikoulutuksen reunapalveluita varten ja tutkijakoulutoiminta on Kanta-Hämeessa saatu käyntiin. Ulkopuolisiin koulutuksiin pääsy on toteutunut erinomaisesti.

Virkaan valittavalta edellytetään laillistetun lääkärin oikeuksia Suomessa. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä atk-taitoja. Toivomme hakijalta kokemusta tai vähintään kiinnostusta yleislääkärin työhön terveysasemalla ja kokonaisvaltaista työotetta.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
– Lounasetu,
– Työmatkaetu 300 eurolla vuosittain (omavastuu 50%),
– Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu (Epassi Flex 200€/v.)
– Kattava työterveys Terveystalossa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus määräytyy voimassa olevan Lääkärisopimuksen ja lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti.
Tällä hetkellä palkka uraporraspalkkauksen mukaisesti on LL alle 3v. kokemuksella 6817,56€, yli 3v. kokemuksella vähintään 6983,46€ ja EL vähintään 7479,87€. Kokemus ja työnkuvan laajuus vaikuttavat palkkaan.

Muut ehdot määräytyvät HYVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Lisätietoja:

Osoite: Eeronkuja 6 Hämeenlinna 13500

Yhteyshenkilön numero: 050 3180650

Lisää avoimia työpaikkoja