HUS Psykiatria

Työpaikkoja lääkäreille.

HUS Psykiatria

Tule tekemään merkityksellistä työtä HUS Psykiatriaan. Kiinnostaako kesätyö, pidempi pesti tai vakinainen lääkärintoimi?
HUS Psykiatrialla pääset työskentelemään dynaamiseen ja monipuoliseen
työyhteisöömme ja sinulla on mahdollisuus räätälöidä työnkuvasi omien
tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.
Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen
kehittymiseen ja kasvamiseen. Perehdytys, lähiohjaus, yliopistosairaalan
tarjoamat tutkimusmahdollisuudet, osallistuminen laajempiin
kehittämistehtäviin, kaikki sovitaan kanssasi yksilöllisesti ja sinun
tarpeitasi palvellen.

Lisätietoja tehtävistä antaa
Projektisuunnittelija/ psykiatrirekry Janita Leikas,
p. 040 654 5851, sähköpostilla rekrypsykiatria@hus.fi

————————————————————————————————————

Tule tekemään merkityksellistä työtä HUS psykiatrialla! 

HUS psykiatrialla teemme tiimityötä potilaan parhaaksi. Pääset työskentelemään dynaamiseen ja monipuoliseen työyhteisöömme. Sinulla on mahdollisuus räätälöidä työnkuvasi omien tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. 

Erikoislääkärinä johdat kliinisesti potilaan hoitoa osana maamme johtavaa psykiatrista hoitojärjestelmää. Yli 2000 ammattilaisen voimalla kehitämme hoitoa sekä tavoitteenamme on, että asiantuntijoiden johtamat tiimit ovat mahdollisimman itseohjautuvia. Jokainen lääkäri on meille avainpelaaja.  

Ota yhteyttä niin katsomme sinulle sopivan työnkuvan. Perehdytys, lähiohjaus, yliopistosairaalan tarjoamat tutkimusmahdollisuudet, osallistuminen laajempiin kehittämistehtäviin, kaikki sovitaan kanssasi yksilöllisesti ja sinun tarpeitasi palvellen. Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kasvamiseen. 

Työtä voi tehdä kaikilla aikuis-, oikeus- ja nuorisopsykiatrian aloilla ja toimintaa on ympäri maakuntaa, niin osasto- kuin avohoitotyötä. 

Haemme myös erikoistuvia lääkäreitä sijaisiksi. Psykiatrialla työskentelyn voi hyödyntää myös osana useiden muiden alojen erikoistumista ja erityispätevyyskoulutusta. Opiskelijat L4 ja L5 oikeuksin voivat toimia sijaisuudessa meillä. Psykiatrisen hoidon kokemus hyödyttää kaikessa muussakin lääkärin työssä. Tarjoamme laajat kouluttautumismahdollisuudet sekä uramahdollisuuden HUS psykiatriassa. 

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Ota yhteys rekrypsykiatria@hus.fi niin räätälöidään sinulle juuri sinun näköisesi työnkuva HUS psykiatriassa.  https://www.hus.fi/laakariksi-hus-psykiatriaan

rekrypsykiatria@hus.fi
tai
Janita Leikas
projektisuunnittelija, psykiatrirekry.
janita.leikas@hus.fi
p. 040 6545851

————————————————————————————————————

Tarjolla HUS Psykiatrialla sijaisuudet Helsingissä sijaitsevissa Haartmanin ja Malmin yhteispäivystyksissä psykiatrian päiväpäivystystäjänä 1.3.2021 alkaen.

Pisteissä on hyvä seniorituki ja pääset erittäin opettavaiseen monipuoliseen työhön. Psykiatriasta saatu kokemus hyödyttää kaikessa lääkärintyössä toimiessa.

Myös muita mielenkiintoisia, monipuolisia ja opettavaisia sijaisuuksia/kesäsijaisuuksia kannattaa kysyä!

Psykiatria on ollut hyvin pidetty paikka kandien keskuudessa ja osaaminen on hyödyksi jatkossa kaikessa lääkärintyössä. Psykiatrialla työskentelet osaavassa hoitotiimissä ja voit aina konsultoida nimettyä senioria. Meillä on panostettu erityisesti lähiohjaukseen.

Työaikaan on sisällytetty riittävästi kirjaamisaikaa. Kesäsijaisille järjestetään suosittu viikottainen Kesäkylpy-luentosarja, jossa käydään läpi tärkeimmät psykiatrian osa-alueet käytännön kannalta.

HUS Psykiatrialla on sairaala- ja avohoitopisteitä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Porvoossa, Lohjalla, Hyvinkäällä ja Raaseporissa.

Kysy lisää:

rekrypsykiatria@hus.fi
tai
Janita Leikas
projektisuunnittelija, psykiatrirekry.
janita.leikas@hus.fi
p. 040 6545851