Uusikaupunki, pääterveysasema

Uudenkaupungin terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kuntien sekä Uudenkaupungin kaupungin asukkaille. Alueen väestöpohja on noin 23.000 asukasta.

Terveyskeskuksessamme on haettavana kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa, joiden ensisijainen sijoituspaikka on pääterveysasema Uudessakaupungissa.
Huomioimme lääkäreidemme elämäntilanteen ja olemme joustava työnantaja. Työ sisältää kiireetöntä terveyskeskuslääkärin ajanvarausvastaanottoa ja kiirevastaanottoa sekä henkilön kiinnostuksesta, kouluttautumisesta ja yksikön tarpeista riippuen sektorityötä esimerkiksi kouluterveydenhuollossa, lasteneuvolassa tai kotihoidossa.
Työ ei sisällä virka-ajan ulkopuolista päivystystä.
Potilastietojärjestelmänä on Saga/Mediatri.

Teemme aktiivista kehittämistyötä ja olemme panostaneet nuorten lääkäreiden perehdytykseen, ohjaukseen ja konsultaatiotukeen. Olemme saaneet siitä hyvää palautetta opiskelijoilta ja YEK-vaiheen lääkäreiltä.

Ota yhteyttä olet sitten kokenut konkari tai lääkäriuran alussa!
Hyvä työyhteisömme odottaa sinua joukkoonsa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Minna Helenius, avoterveydenhuollon ylilääkäri, minna.helenius@varha.fi, p. 040 537 9980
Marjaana Alkio, vs. ylilääkäri, marjaana.alkio@varha.fi, p. 050 562 6302
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisää avoimia työpaikkoja