Raaseporin terveyskeskus

Raaseporin terveyskeskus

Hei,

Oletko kiinnostunut kouluterveydenhuollosta? Raaseporin kunta on kaksikielinen, voit työskennellä suomeksi, ruotsiksi tai kaksikielisesti. Koulu- ja tutorlääkäri Åsa Westerlund toimii ohjaajanasi. Mikäli suoritat YEK-vaihetta, työnkuvasi suunnitellaan monipuoliseksi niin, että se vastaa koulutusvaatimuksia.
Raasepori on kaunis saaristokunta Etelä-Suomessa. Meillä on kaksi keskustaa, Karjaa ja Tammisaari. Henkilökunnalla on käytettävissään ilmainen linja-autokuljetus Helsingistä Tammisaareen Länsiväylää pitkin. Asunto järjestyy tarvittaessa.
Kysymyksiä? Ota yhteyttä, etsimme yhdessä vastaukset.

Hej,
Är du intresserad av skolhälsovård? I Raseborg har vi svenska och finska skolor. Vår tutorläkare som handleder YEK och specialiserande läkare är skolläkare Åsa Westerlund. I fall du gör YEK skedet får du också andra uppgifter så att arbetsbilden ger en mångsidig bild av primärhälsovården.
Ta kontakt!

Johtava lääkäri/chefsläkare Tove Wide 019 2892233
tove.wide@raasepori.fi eller tove.wide@raseborg.fi
tutorläkare Åsa Westerlund
asa.westerlund@raasepori.fi eller asa.westerlund@raseborg.fi

 

 

 

___________________________________________________________________

 

 

 

Hei, haetko YEK-paikkaa tai haluatko erikoistua yleislääketieteeseen? Tervetuloa Raaseporiin!

Meillä on hyvä koulutusterveyskeskuksen maine ,ja voit koska tahansa koputtaa seniorin ovelle. Teemme yhteistyötä Helsingin yliopiston kanssa. Pyynnöstä voimme antaa erikoistuvan lääkärin yhteystiedot, ja hän voi kertoa tarkemmin työstä.

Raaseporissa on kaksi terveysasemaa: yksi Tammisaaressa ja yksi Karjaalla. Tammisaaren terveysasema sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Raaseporin sairaala. Teemme yhteistyötä HUS-labin ja HUS-röntgenin kanssa.

Voidaksesi työskennellä terveyskeskuksessa sinulla tulee olla vähintään 5 vuoden opinnot sekä hyvä ruotsin tai suomen kielen taito. Kaksikielisyys lasketaan ansioksi.

Ota yhteyttä meihin ja kerro, mitä osaat ja mitä haluat oppia, niin voimme laatia työnkuvasi yhdessä.

Johtava lääkäri Tove Wide tove.wide@raasepori.fi 019 2892233                 Terveyskeskuksen ylilääkäri John Shaw, john.shaw@raasepori.fi 019 2893058  Ylilääkäri Solveig Lundqvist, solveig.lundqvist@raasepori.fi 019 2893057