Pöytyän terveyskeskus

Pöytyän terveyskeskus

“Kuntayhtymässämme on tarjolla lääkärin sijaisuus 11.1.2021 alkaen ainakin 30.4.2021 asti, mahdollisesti pitempäänkin, lisäksi lähiaikoina kuntayhtymässämme on avautumassa virkoja haettavaksi.” 

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän muodostavat Pöytyän ja Auran kunnat vireässä maaseutuympäristössä lähellä Turkua. Kuntien väestömäärä on yhteensä n. 12 400 asukasta. 

Kuntayhtymässämme on 10 lääkärin virkaa, joista 9 tällä hetkellä täytettynä. Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä. Terveyskeskuksessa on oma terveyskeskusosasto, laboratorio ja röntgen. Olemme hyvä työnantaja, joka rohkaisee työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittämään aktiivisesti työtään ja toimintatapojaan, toimimme myös aktiivisessa yhteistyössä alueen erikoissairaanhoidon sekä paikallisten kuntien kanssa. Työyhteisömme henki on hyvä, kaikkia ammattiryhmiä arvostava. Valtaosa lääkäreistämme on viihtynyt meillä jo pitkään. 

Kuntayhtymässämme on tarjolla lääkärin sijaisuus 11.1.2021 alkaen ainakin 30.4.2021 asti, mahdollisesti pitempäänkin, lisäksi lähiaikoina kuntayhtymässämme on avautumassa virkoja haettavaksi.
Sijaisuus soveltuu hyvin esim YEK-palvelun tai yleislääketieteen erikoistumispalvelun täydentämistä varten, sisältäen monipuolisesti vastaanottotyötä ja kiinnostuksen mukaan myös neuvolatyötä ja kouluterveydenhuoltoa. Päivystystä ei ole. Myös osa-aikatyö on mahdollista. Viihtyisä työyhteisö, perehdytys ja seniorituki taataan. 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Vt. johtava lääkäri Helena Karilainen
etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi
p. 02-486410 tai 040-6671066.