Oulunkaaren ky, Terveyspalvelut, Pudasjärven terveysasema

Oulunkaaren ky, Terveyspalvelut, Pudasjärven terveysasema

Tule YEK- lääkäriksi Pudasjärvelle uuteen hirsiseen hyvänolon keskukseen

Tarjoamme monipuolista yleislääkärin työtä kahdelle valmistuvalle lääkärille 1.4.21 alkaen. Vastaanotolle kesätöitä tarjolla myös kahdelle 5. kurssin opiskelijalle.
Pudasjärvellä on 7800 asukasta ja 8,5 virkaa sekä määräaikainen koulutusvirka.

1) Laaja-alainen työnkuva suunnitellaan oman kiinnostuksesi mukaan
2) Kilpailukykyinen palkkaus
3) Joustava työaika
4) Oulun yliopiston hyväksymä koulutusterveyskeskus
5) Paikkakunnalla monipuoliset harrastusmahdollisuudet

1) Terveysasemalla pääset työskentelemään moniammatillisesti päivystyksen ja vastaanoton lisäksi äitiys- ja lastenneuvolassa, vuodeosastolla, kouluterveydenhuollossa, kotisairaanhoidossa ja työterveyshuollossa. Terveyskeskuksessa on laboratorio, röntgen, diabetespoliklinikka, kuntoutus ja mielenterveysyksikkö sekä hemodialyysiyksikkö. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on Oulunseudun yhteispäivystyksessä, jossa voit halutessasi tehdä vuoroja. Pudasjärvelle valmistuu elokuussa -21 uusi hirsinen hyvänolonkeskus, jossa uusi terveysasemakin sijaitsee.

2) Palkkaus on kilpailukykyinen. Oulunkaaren palkkamallissa huomioidaan työmatkaan kuluva aika. Kysy lisää !

3) Oulunkaarella voit tehdä joustavasti osa-aikaista joko lyhentämällä työviikkoa tai lyhentämällä työaikaa. Suuri osa lääkäreistä kulkee Oulusta. Kimppakyydit helpottavat työmatkaa, joka Oulusta 86 km hyväkulkuista tietä.

4) Pudasjärven terveysasema on Oulun yliopiston hyväksymä koulutuspaikka. Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen. Sinulle nimetään henkilökohtainen lähiohjaaja/kouluttaja, ja joka päivä on ajanvarauskirjalle konsulttilääkäri, jolta saat tarvittavan tuen. Ohjaustunnit järjestetään osittain henkilökohtaisena ohjauksena ja osittain ryhmäohjauksena viikoittain seudullisesti Oulunkaarella. Saat sekä YEK-palvelut että yle-erikoistumiseen tarvittavat tk-palvelut Pudasjärveltä.

5) Pudasjärvellä viihdyt myös vapaa-aikana. Pudasjärven symboleina toimivat Syötteen tunturialue hiihtokeskuksineen ja kaupungin alueella vapaana virtaava Iijoki.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää !

Liisa Cajan-Suokas                                         Tuula Saukkonen
Vs terveyspalvelujohtaja                            Johtava lääkäri
liisa.cajan-suokas@oulunkaari.com     tuula.saukkonen@oulunkaari.com
puh 040 6301 336                                          puh 050 5979 971