Kaunialan Sairaala, Kauniainen

Kaunialan Sairaala, Kauniainen

Haemme palvelukseemme
KAHTA OSASTONLÄÄKÄRIÄ SEKÄ KESÄKANDEJA

Sairaalassa on viisi keskeistä toimintoa: kuntoutus, pitkäaikaishoito, asumispalvelut, kotiin vietävät hoivapalvelut ja kotisairaala. Osastonlääkärinä työskentelet ensisijaisesti kuntoutuksen osastonlääkärinä ja kehittäjänä 4-5 lääkärin ja moniammatillisen tiimin kanssa. Työhön Kaunialassa voit halutessasi liittää tutkimustyötä.
Erikoistumista ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Sopivia erikoisaloja toimeen ovat yleislääketiede, geriatria tai kuntoutus. Työ soveltuu myös erikoistuville lääkäreille; Kaunialan sairaala on koulutussairaala, jossa kertynyttä palvelua voit hyödyntää useilla erikoisaloilla.

Lisäksi haemme osastonlääkärin sijaisia kesälle 2021, kyseeseen voivat tulla 4-5 vsk kandit.

Tarjoamme veteraanihoivan ”lippulaivassa” motivoivan työympäristön, monialaisen työkulttuurin, hyvät koulutusmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden vapaamuotoiseen päivystykseen (LL). Työaikajärjestelyt ovat joustavat ja Kaunialasta löytyy myös tarvittaessa työsuhdeasunto.

Toimet täytetään mahdollisimman pikaisesti.
Lisätietoja ja hakemukset palkkatoivomuksineen: toimitusjohtaja Mervi Ahlroth, p. 050 374 2663 mervi.ahlroth@kauniala.fi