TYKS sisätautiklinikassa vapautui 2 paikkaa syksylle 2024. Työt voi aloittaa 5.8.2024, tai myöhemmin sovittuna ajankohtana. Työ pitää sisällään osastotyötä eri sisätautien osastoilla (kardiologia, yleissisätaudit, gastroenterologia jne). Suosittelemme vähintään 3 kk jaksoa, mutta pidempikin pätkä onnistuu. Työ sopii YEK-vaiheen lääkäreille, reunapalveluiden tekijöille, tai muutoin sisätaudeista kiinnostuneille. 

TYKS sisätautien yksikkö on erinomainen koulutuspaikka! Meillä ensimmäinen viikko on palkallista perehdytystä eri osastoilla. Tämän jälkeen osastotyössä saa hyvää senioritukea (kierrot erikoislääkärin kanssa ainakin 2x/vko) ja puhelimitse seniori on päivittäin tavoitettavissa. Lisäksi osastoilla on kokeneempia erikoistuvia tukena. 

Alle 3 kk sijaisuuksissa ei ole päivystysvelvollisuutta. Yli 3 kk jaksoihin kuuluu ilta- ja viikonloppupäivystystä EPLL sisätautien hoitoyksikössä.  Kyse on ns. kakkospäivystäjän roolista, vuorot arkisin 15.30-22 ja viikonloppuisin 10-21. Paikalla on aina sisätautien etupäivystäjä ja akuuttilääkäreitä, eli yksin ei jää. Vuoroja tulee varsin maltillisesti. 

Sijaisuuksiin on LL vaatimus, palkkaus lääkärien VES mukainen (+ päivystyskorvaukset). 

Mikäli kiinnostuit tai haluat lisätietoja, niin ole rohkeasti yhteydessä!

Ystävällisin terveisin

Max Åström

Hallinnollinen eval

TYKS sisätaudit

max.astrom@varha.fi

02-3139863

Lisää avoimia työpaikkoja