TYKS, Psykiatria

Työpaikkoja lääkäreille.

TYKS, Psykiatria


Tyks Psykiatria etsii psykiatrian kurssia suorittavia tai sen suorittaneita lääketieteen kandidaatteja ja valmistuneita lääketieteen lisensiaatteja monipuolisiin työtehtäviin!

Työnhakijan toiveita kuunnellaan tarkalla korvalla ja työtehtävissä on valinnan varaa! Työkokemus esimerkiksi mielialahäiriöiden tai päihdehäiriöiden parissa on arvokas lisä yleislääkärille ja työterveyslääkärille. Geriatriasta kiinnostuneelle löytyy töitä vanhuspsykiatrialta ja lastenlääkäriksi haluava on tervetullut lastenpsykiatrialle! Mielenterveyden häiriöt ovat yksi nopeimmin kasvavista kansanterveyshaasteista ja työkokemus niiden parissa on kysyttyä!

Ole pikimmiten yhteydessä rekrytointilääkäriimme jussi.vaahtovuo@tyks.fi ja etsitään Sinulle sopiva työtehtävä!

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/laakariksi-psykiatrialle-vsshp-01-406-22-1/
———————————————————————————————————

Tyks Psykiatrialla mielialahäiriöiden vastuualueella olisi tarjolla lääkärin sijaisuuksia sekä kandeille että jo valmistuneille lääkäreille. Ensisijaisesti kaivataan
nyt yhtä lääkäriä Halikon mielialahäiriöiden osastolle M2 ja yhtä Turun mielialatyöryhmään, mutta paikkoja tulee saataville myös Raision ja Salon työryhmiin, mikäli nämä tuntuvat paremmin sopivan. Senioriohjaus on kaikissa paikoissa hyvä ja työ on moniammatillista tiimityötä näin, ettei tarvi jäädä itsekseen pähkäilemään asioita. Osa-aikaisuus on mahdollista ja muutenkin olemme joustavia ja tiistai iltapäivisin meillä pääsee osallistumaan säännölliseen klinikkameetingiin.

Ota yhteyttä: Monika.Meimer@tyks.fi
———————————————————————————————————

Tyks Psykiatrialla on tarjolla runsaasti lääkärin sijaisuuksia kesälle 2023.

Työ soveltuu vähintään 4 vuotta opiskelleille lääketieteen opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet psykiatrian tentin. Lääkärin sijaisena saa toimia sen jälkeen, kun Valvira on tehnyt merkinnän terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Työ on itsenäistä potilaiden tapaamista ja lääkärin tukena on kaikissa yksiköissä moniammatillinen tiimi. Jokaisella kesälääkärillä on nimetty seniorilääkäri tukena koko kesän ajan. Lääkärisijaisille on tarjolla työjakson alussa paikallinen perehdytys ja lisäksi kesäsijaisten yhteinen kesäkoulu, jossa perehdytetään psykiatrian erityiskysymyksiin käytännönläheisesti.

Halutessasi meillä on mahdollista päivystää kokeneemman lääkärin rinnalla ilta-aikoina yhteispäivystyksen mielenterveysyksikössä.

Psykiatria on erikoisalana monipuolinen ja kiehtova – lähellä ihmistä ja samalla keskellä aivotieteen uusimpia valtauksia. Tule tutustumaan ja ota yhteyttä rekrytointilääkäriimme: Jussi Vaahtovuo, jussi.vaahtovuo@tyks.fi.
————————————————————————————————————

Tyks psykiatrialla on tarjolla eripituisia lääkärin sijaisuuksia useilla vastuualueilla.

Sijaisuudet soveltuvat ns. reunapalveluita tarvitseville, muuten psykiatriasta kiinnostuneille, omaa alaa etsiville ja psykiatriaan erikoistuville lääkäreille sekä vähintään neljän vuoden opinnot suorittaneille lääketieteen opiskelijoille. Alla tarkemmat kuvaukset ja yhteystiedot vastuualueittain.

Työn kestosta ja tarkemmasta sisällöstä voit sopia yhteyshenkilön kanssa. Sinulla on mahdollisuus räätälöidä työnkuvasi omien tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Ota yhteyttä niin suunnittelemme sinulle sopivan työnkuvan, myös osa-aikatyö on mahdollista. Perehdytys ja lähiohjaus sovitaan kanssasi yksilöllisesti ja sinun tarpeitasi palvellen.

Psykiatria on erikoisalana monipuolinen ja kiehtova – lähellä ihmistä ja samalla keskellä aivotieteen uusimpia valtauksia. Tule ja koe se itse!