Tule terveyskeskuslääkäriksi Loimaalle, Oripäähän, Pöytyälle tai Auraan

Etsimme lääkäreitä toistaiseksi voimassa oleviin virkoihin ja eri pituisiin sijaisuuksiin LoimaalleOripäähänPöytyälle ja Auraan. Meillä pääset mukaan tiiviiseen, aktiiviseen ja toimintaansa kehittävään työyhteisöön. Olisi hienoa saada sinut mukaan joukkoomme!


Työ sisältää kiireetöntä terveyskeskuslääkärin ajanvarausvastaanottoa ja terveysasemasta riippuen kiirevastaanottoa. Työ on monipuolista ja kokonaisvaltaista potilaiden asioiden hoitoa. Oman kiinnostuksen mukaisesti sinulla on mahdollisuus laajentaa työnkuvaasi ja tehdä sektorityötä esimerkiksi neuvolassa, kouluissa, kotihoidossa tai tehostetun palveluasumisen yksiköissä. Työnkuva ja työaika ovat joustavasti sovittavissa. Myös osa-aikainen työskentely on mahdollisia. Voit tiedustella myös YEK-jaksoista.

Loimaa on useampana vuotena saanut Suomen Medisiinariliiton kunniamaininnan Kandiystävällisenä terveyskeskuksena.

Meillä toimii erinomaisesti fysioterapeuttien suoravastaanotto ja sairaanhoitajien oma vastaanottotoiminta. Kaikki hoitaja- ja terapiahenkilöstön työpaikat on täytetty koko alueella.

Mitä tarjoamme sinulle

• Pienen työyhteisön, jossa opit nopeasti tuntemaan työtoverit, mikä helpottaa yhteistyötä
• Hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. erilaisten täydennyskoulutusten avulla
• Vaikutusmahdollisuuden työhösi – yhdessä luomme tulevaisuuden työpaikkaamme
• Päivätyön säännöllisellä työajalla
• Mahdollisuuden osa-aikatyöhön, jos se sopii paremmin tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi

Kiinnostuitko?

Loistavaa! Jutellaan lisää juuri sinulle sopivasta työstä ja työnkuvasta. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta mahdollisimman pian ja olemme sinuun yhteyksissä!

Lomakkeeseen pääset tästä

Kysy lisää

Lisätietoja tehtävistä antaa ylilääkäri Asta Tamminen, puh: 040 359 4239, asta.tamminen@varha.fi.

Astan tavoitat 13.6. asti sekä ajalla 8.7.-19.7. ja 12.8.24 – eteenpäin.

Muina aikoina, pois lukien 1.-7.7.24 lisätietoja antaa avoterveydenhuollon ylilääkäri Mirva Matikka. Mirvan tavoitat numerosta 050 311 4652.

Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa!

Me olemme #hyvintekijät!

Lisää avoimia työpaikkoja