Terveyskeskuslääkäri, Runosmäen terveysasema, Turku

Haku päättyy: 18.6.2024

Terveyskeskuslääkärin sijaisuus Turun Runosmäen terveysasemalla ajalle 1.7.2024 – 3.8.2025

Tarjolla on monipuolinen terveyskeskuslääkärin työ Runosmäen terveysasemalla. Kyse on noin vuoden pituisesta sijaisuudesta.Työ sisältää sekä kiireetöntä että kiireellistä päiväaikaista vastaanottoa ja päiväaikaista päivystystyötä. Työskentelemme moniammatillisesti tiimimallilla. Lisäksi työhön kuuluu ns. sektorityötä, joka on useimmiten ehkäisevää terveydenhuoltoa (esim. koulu- tai lastenneuvolalääkärin työtä). Hakijan mielenkiinnon mukaan myös muita vaihtoehtona on tarjolla, kuten mielenterveys- ja päihde- tai muistityö, kehitysvammaisiin liittyvä työ tai ikääntyneiden palveluissa tehtävä työ. Runosmäen terveysasema on erittäin suosittu koulutuspaikkana, viimeisessä NLY:N kyselyssä saimme viisi tähteä! Kaikki aseman lääkärin virat (12kpl) on täytettynä.

Terveysaseman työyhteisössä viihdytään hyvin. Meillä saat mukavan kollegion, jonka kanssa voit turvallisesti oppia uutta ja kasvaa yleislääkärin työssä!

Varhan työsuhde-edut ovat käytettävissä. Työaika on liukuva, osittaista etätyötäkin tietyillä rajauksilla on mahdollista tehdä. Lääkärien koulutusohjelma on meillä erittäin hyvä, viikottaisten toimipaikkakoulutusten lisäksi on hyvät mahdollisuudet osallistua myös ulkopuolisiin täydennyskoulutuksiin oman mielenkiinnon pohjalta. Ammatillista kehittymistäsi tukee myös meidän päätoiminen koulutuslääkärimme. Osapäivätyökin on mahdollinen, vaikka ensisijaisesti haemme kokopäiväistä lääkäriä tähän sijaisuuteen. Tämä sopii erinomaisesti esim. yek-koulutukseesi tai erikoistumisen osaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet.
Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito ja tyydyttävä suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Yl Heli Leino, heli.leino@varha.fi, puh. 040 6175067

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisää avoimia työpaikkoja