Terveyskeskuslääkäri, Raision terveyskeskus

Terveyskeskuslääkärin virka Raision terveyskeskuksessa!

Tarjolla on terveyskeskuslääkärin virka mainiossa terveyskeskuksessamme nuorten parissa työskentelystä pitävälle kollegalle. Virkaan kuuluu 3 päivää viikossa työskentelyä opiskelijaterveydenhuollon lääkärinä Raision seudun koulutuskuntayhtymällä eli Rasekolla. Lisäksi virkaan kuuluu vastaanottotyötä Raision terveyskeskuksessa.

Raision terveyskeskus on hyvällä sijainnilla lyhyiden kulkuyhteyksien päässä Turusta, moottoritietä pitkin Raisioon ajaa noin vartissa Turun keskustasta. Raisiossa on noin 25 000 asukasta ja terveyskeskuksessa työskentelee 21 lääkäriä. Muut lääkäreiden virat ovat täynnä ja sijaistilanne on hyvä. Monet lääkäreistämme on yleislääketieteen erikoislääkäreitä tai pitkän linjan yleislääketieteen erikoistuvia.

Meillä on mukava työporukka, laajat ostopalvelumahdollisuudet ja nuoremmille kollegoille koko päivän konsultoitavissa oleva tutorlääkäri. Työaika on 38.15 tuntia viikossa virka-aikaan, eikä viikonloppuisin ole päivystysvelvollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja ruotsin kielen taitoa.

Aloitus onnistuu halutessasi helmikuun 2024 alusta alkaen tai erillisen sopimuksen mukaan. Palkkaus on kilpailukykyinen, noudatamme Raision omaa paikallista palkkasopimusta. Virka-ajan lisäksi on mahdollista tehdä vapaaehtoista ei-kiireellistä iltavastaanottotyötä hyvällä nuppitaksalla haluamallasi tahdilla (2-4 potilasta tunnissa).

Hakemuksen jättäminen onnistuu Kuntarekryn kautta! Tervetuloa joukkoomme!

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Hakuaika päättyy  8.1.2024  14:00

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/terveyskeskuslaakari-raision-terveyskeskus-varha-03-1851-23/

Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Päivi Kokkila, ylilääkäri, Raision terveyskeskus, p. 044 797 1087, paivi.kokkila@varha.fi 
Arto Raassina, sote-aluepäälikkö, p. 044 7971694, arto.raassina@varha.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisää avoimia työpaikkoja