Terveyskeskuslääkäri, Oripään terveysasema

Haemme Loimaan seudun sote-alueelle terveyskeskuslääkäriä virkaan, jonka ensisijainen sijoituspaikka on Oripään terveysasema.

Meillä pääset mukaan tiiviiseen, aktiiviseen ja toimintaansa kehittävään työyhteisöön. Työ on itsenäistä ja sopivasti haastavaa. Työnkuva ja työaika ovat joustavasti sovittavissa. Kokopäiväinen seniorikonsulttituki on tavoitettavissa Loimaan pääterveysasemalta.

Terveyskeskuslääkärin työ Oripäässä on monipuolista ja kokonaisvaltaista potilaiden asioiden hoitoa. Työ sisältää kiireetöntä terveyskeskuslääkärin ajanvarausvastaanottoa ensisijaisesti Oripään terveysasemalla ja päiväaikaista kiirevastaanottoa Loimaan pääterveysasemalla. Virkaan valittavan lääkärin hoidettavaksi kuuluu kotihoidon ja tehostetun palveluasumisyksikön lääkärin tehtäviä Oripäässä sekä valittavan henkilön kiinnostuksesta, kouluttautumisesta ja yksikön tarpeista riippuen muuta sektorityötä.

Käytössämme on OMNI/Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, joustavaa työskentelytapaa ja kehittämismyönteisyyttä työn sujuvuuden takaamiseksi.

Virassa aloittamisen ajankohta on sovittavissa.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Asta Tamminen, ylilääkäri
email: asta.tamminen@varha.fi
puh: 040 359 4239
Kirsi Jokinen, avoterveydenhuollon ylilääkäri
email: kirsi.jokinen@varha.fi
puh: 050 311 4652
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Hakuaika päättyy  1.9.2023 14:00

Lisää avoimia työpaikkoja