Terveyskeskuslääkäri, Loimaan pääterveysasema

Haemme Sote-alueelle 2 Loimaalle kolmea vähintään LK5 oikeuksilla olevaa lääketieteen kandidaattia tai valmista lääkäriä sijaisiksi terveyskeskuslääkäreiden virkoihin, joiden ensisijaiset sijoituspaikat ovat Loimaan pääterveysasemalla.

Työnkuva ja työaika ovat joustavasti sovittavissa. Myös osa-aikainen tai lyhytaikainen työskentely ovat mahdollisia.
Työ sisältää kiireetöntä terveyskeskuslääkärin ajanvarausvastaanottoa ja päiväaikaista kiirevastaanottoa sekä mahdollisesti valittavan kiinnostuksesta, kouluttautumisesta ja yksikön tarpeista riippuen sektorityötä neuvoloissa, kouluissa, kotihoidossa tai tehostetun palveluasumisen yksikössä.

Loimaan pääterveysasemalla on nuorien lääkäreiden ja hoitajien tukena kokopäiväinen seniorikonsulttilääkäri, jolla ei ole omaa vastaanottoa samanaikaisesti.
Käytössä on OMNI/Pegasos-potilastietojärjestelmä.
Loimaalle pääsee kulkemaan sujuvasti junalla Turun ja Tampereen suunnasta.

Viransijaisuudessa aloittamisen ajankohta on sovittavissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken-

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Asta Tamminen, ylilääkäri
email: asta.tamminen@varha.fi
puh: 040 359 4239
Kirsi Jokinen, avoterveydenhuollon ylilääkäri
email: kirsi.jokinen@varha.fi
puh: 050 311 4652
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Hakuaika päättyy  15.9.2023 14:00

Lisää avoimia työpaikkoja