Taivalkosken terveyskeskus

Työpaikkoja lääkäreille.

Taivalkosken terveyskeskus

Kiinnostaisiko tulla töihin periferian terveyskeskukseen vahvalla seniorituella? 

Taivalkosken tk etsii 2-6 viikon ajaksi lääkäriä, soveltuvan alan erikoislääkäriä tai 5. vuoden opinnot tehnyttä kandia töihin. Aloitus sopimuksen mukaan, joustetaan, ehdota itsellesi sopivaa jaksoa ja työaikaa! Työnkuvasi voidaan sopia yksilöllisesti. Tarjolla on vastaanottoa, mahdollisesti vuodeosastotyötä ja pienen terveyskeskuksen virka-aikaista päivystystä, jolloin me muut vakituiset lääkärit pääsisimme purkamaan yllättävien poissaolojen kerryttämää vastaanottojonoa. 

Meillä on töissä 5 lääkäriä, joista 4 jo pidempiaikaista, ja löytyy koulutusoikeudet (myös yleislääketieteen erikoislääkärikouluttaja talossa eli terveyskeskuspalvelua kertyy vähintään 1kk mittaisesta työjaksosta!). Väestö on jnkv alle 4000. Läsnä on koko ajan konsultaatioapua ja tarvittaessa tullaan kaveriksi ja apukäsiksi, meillä et jää yksin! Matkaa sairaalaan on, joten paljon saa tehdä toimenpiteitä ja asioita itse. 

Työilmapiiri on lämmin ja välitön. Meillä on oma vuodeosasto, laboratorio ja rtg, samassa talossa myös neuvola-, mt- ja fysioterapiapalvelut. Potilastietojärjestelmä on Lifecare. Taivalkoski sijaitsee 2h automatkan päässä Oulusta, Kuusamoon ajaa alle tunnissa (Kuusamossa myös lentokenttä) ja läheltä löytyy valtava määrä upeita luontokohteita. Pian alkaa hiihtokausikin, ja Rukalla laskukausi on jo avattu. Lisensiaatin peruspalkka on noin 7400/kk. 

Kysy tarkempia tietoja: vs. johtava lääkäri Jouni Wikstedt, 0400586384 tai jouni.wikstedt@taivalkoski.fi

Tervetuloa!