Rauman terveyspalvelut

Työpaikkoja lääkäreille.

Rauman terveyspalvelut

Rauman kaupunki

Sosiaali- ja terveystoimiala

C:\Users\EKarvinen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Outlook\XWYBI886\Katunäkymä Vanhassa Raumassa-pieni.jpg

Tervetuloa osaavaan joukkoon Raumalle!

Rauma on vetovoimainen, noin 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Myös täällä työssä olevia nuoria lääkäreitä voi haastatella tai kysellä viime kesän sijaisiltamme toimintaympäristöstämme.

Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Terveyspalvelut

Terveyspalveluihin kuuluu lääkärien ja hoitajien vastaanotto, joka on jaettu kiireettömään ja kiireelliseen vastaanottoon.

Nortamon Perhekeskukseen kuuluvat äitiys- ja lastenneuvolatoiminnat, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto sekä sosiaalihuoltolain alaista toimintaa. 

Terveyspalveluiden palvelualueeseen kuuluu myös geriatrian vastaanottotoiminta, lääkinnällinen kuntoutus sekä suun terveydenhuolto. 

Osastoilla hoidamme yleislääketieteen tasoisia potilaita. Osastohoitoa täydentää Kotisairaala, “osasto kotona”. Vastaamme myös vanhus- ja sosiaalipalvelujen lääkärityöstä.

Meillä huolehditaan työntekijöistä

Järjestämme säännöllisesti lääkäritapaamisia ja koulutusta. Lisäksi kannustamme henkilöstöämme ulkopuolisiin koulutuksiin. Räätälöimme YEK-palvelun ja erikoistumiskoulutuksen yksilöllisesti tarpeiden ja toiveiden mukaan. 

Nuorille lääkäreille tarjoamme kattavan perehdytyksen, seniorituen ja nimeämme henkilökohtaisen ohjaajan, joka auttaa myös päivittäistyössä. Tarvittaessa lääkäreillä on mahdollisuus työnohjaukseen. 

Meillä on tarjota lääkärin käyttöön monipuolinen tutkimusvalikko. Konsultointi niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidonkin osalta on mutkatonta. 

Palkkaus on lääkärisopimuksen mukainen.

Tiedustelut ja yhteydenotot:

Hannu Nordqvist
Terveyspalvelujen johtava ylilääkäri
hannu.nordqvist@rauma.fi, puh. 044 403 5190

Lucy Jokela
ylilääkäri, Kiireetön ja Kiireellinen vastaanotto
lucy.jokela@rauma.fi, puh. 044 403 2673

Katrimari Salmela
ylilääkäri, sisätautien erikoislääkäri, Osastotoiminta
katrimari.salmela@rauma.fi,  puh. 044 403 5263

Kati Isotupa
vastaava ylihammaslääkäri
kati.isotupa@rauma.fi, puh. 040 180 9873