Raision terveyskeskus

Työpaikkoja lääkäreille.

Raision terveyskeskus

Tervetuloa töihin Raision terveyskeskukseen kesälääkäriksi 1.6.- 31.8.2022 !
Tarjolla on muutamia terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia Raision terveyskeskuksessa ja yksi sijaisuus Ruskon terveysasemalla kesälle 2022. Kaikki palvelut käyvät YEK-palveluun.

Meillä on tietojärjestelmänä Lifecare, johon saa hyvän perehdytyksen.
Lääkärin vastaanottoajat ovat puolen tunnin mittaisia ja samoin ruokatunti on puolen tunnin mittainen.

Sinulle nimetään henkilökohtainen tutorlääkäri.  Tutorlääkäri on irrotettu muista töistä ja hän tulee paikan päälle katsomaan  tarvittaessa potilasta kanssasi ja auttaa hoitopäätöksen tekemisessä. Hänet saa jatkuvasti puhelimella kiinni. Kerran viikossa järjestetään konsultaatiotunti kaikkien YEK-lääkäreiden kanssa tutorlääkärin ohjaamana.  Olimme vuonna 2019 viiden tähden koulutusterveyskeskus NLY:n kyselyssä.

Päivystämme Raision  terveyskeskuksen vuodeosastoja lauantaisin ja sunnuntaisin koronaepidemian aikana  klo 10-19 , jolloin aluksi molemmilla osastoilla käydään hoitamassa akuutit asiat.  Tämän jälkeen lääkäri on puhelimen päässä läppärin kanssa kotona klo 19 asti vastaamassa koronaan liittäviin asioihin. 
Palkkaus viikonlopusta on 50 €/tunti+ normaali tuntipalkka.

Työaika on 38 tuntia ja 15 minuuttia/viikossa. Työajat joustava omien menojesi mukaan.
Valmiin LL peruspalkka on 5034,68 € kuukaudessa + toimenpidepalkkiot.

Iltaisin ja viikonloppuisin muuten päivystyksestä huolehtii TYKS:n yhteispäivystys, jonne voi halutessaan mennä päivystämään.

Jos olet kiinnostunut, vastaa tähän sähköpostiin puhelinnumeron mahdollisimman nopeasti. Muutama paikka on vielä jäljellä ja täytän ne ilmoittautumisjärjestyksessä.Ystävällisin terveisin,

Päivi

Päivi Kokkila
Avosairaanhoidon ylilääkäri
Raision sosiaali- ja terveyskeskus
Sairaalakatu 5
21200 Raisio
GSM 044 797 1087
paivi.kokkila@raisio.fi