Pohjois-Karjalan keskussairaala

Hei

Haluaisitko oppia tutkimaan ja hoitamaan lapsia ja nuoria? Ja kehittää taitojasi perheiden kohtaamisessa?

Meille Pohjois-Karjalan keskussairaalan lastenkeskukseen Joensuuhun on järjestettävissä eri pituisia lääkärin sijaisuuksia lääketieteen kandeille ja lisensiaateille kesälle 2024 ja 2025. Myös muille ajankohdille syksystä 2023 lähtien voidaan sopia. Haun takaraja on 19.11. 2023.

Työskentely tapahtuu lastenosastoilla (infektioyksikkö, isompien lasten tutkimusosasto, vastasyntyneiden teho- ja valvontaosasto ) sekä ajanvarauspoliklinikalla. Kandeille ja erikoistuville opetamme myös terveiden vastasyntyneiden tarkastuksia ja päivystyslasten- ja nuorten tutkimista ja hoitoa.

Tarjoamme vahvan seniorituen (joka päivälle nimetty henkilökohtainen ohjaaja) 8 lastentautien ja kolmen lastenneurologian erikoislääkärin voimin, mukavat työkaverit ja hyvän, monipuolisen koulutuksen.
Toiveet ja henkilökohtaiset tavoitteet huomioidaan.

Edellytämme, että lastenkurssi on suoritettuna töiden alkuun mennessä.

Palkkaus 4 vsk jälkeen 2812,31 €, 5. vsk jälkeen 3082,41, 6. vsk jälkeen 3287,90 ja laillistetulle lääkärille alkaen 3815,31. Halutessaan voi lisäksi tehdä iltaisin ja viikonloppuisin päivystysvuoroja yhteispäivystyksessä.

Kesällä ja syksyllä 2023 meillä työskentelee mm. Tampereelta keväällä 2023 valmistunut Emilia Pöyry, joka oli meillä myös kesäkandina vuonna 2021. Emilia on lupautunut tarvittaessa antamaan lisätietoja joko sähköpostitse emilia.poyry@siunsote.fi tai minulta saatavasta kotipuhelinnumerosta. Kuopion 5. vsk kandi Katja Soisalo oli myös erittäin tyytyväinen jaksoonsa ja erityistoiveensa, työskentelyjakson vastasyntyneiden teho- ja valvontaosastolla, toteutumiseen.

Joensuu on kiva kesäkaupunki lukuisine rocktapahtumineen ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksineen.

Siun Soten Lääkäri Rekry Laakari@siunsote.fi auttaa tarvittaessa järjestelyissä ja jos haluaisit jatkoon tai vaihtoehtoisesti muualle alueellemme työhön.

Ota rohkeasti minuun yhteyttä. Suunnitellaan sinun tarpeisiisi soveltuva työssäolojakso.

Ystävällisin terveisin
Tiina

TIINA REIJONEN
LT, ylilääkäri
lastentautien ja lastenallergologian erikoislääkäri

Lastenkeskus, keskussairaalapalvelut
Tikkamäentie 16,
80110 Joensuu
p. 0504052843
tiina.reijonen@siunsote.fi

POHJOIS-KARJALAN
HYVINVOINTIALUE

Lisää avoimia työpaikkoja