Perusturvakuntayhtymä Akseli

Kiinnostaako sinua monipuolinen päivätyö juuri sopivan kokoisessa, rennossa työyhteisössä, osana erittäin ammattitaitoista, kehitysmyönteistä ja moniammatillista tiimiä? Tule terveyskeskuslääkäriksi Akseliin!

Haemme nyt joukkoomme osastonlääkäriä. Työnkuva sisältää 75 % osastotyötä Maskun terveyskeskuksessa sijaitsevalla akuuttiosastollamme. Viikko-ohjelman rakenne ja loput 25 % työajasta voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan. Työnkuvaan on helppo sisällyttää joustavasti esimerkiksi kotihoitoa, vastaanottotyötä, päiväpäivystystä, konsultaatiotyötä tai vaikka kouluterveydenhuoltoa. Myös osa-aikainen työ onnistuu helposti. Työ on päivätyötä, virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta ei ole.

Maskun terveyskeskus sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Akuuttiosastomme on 35-paikkainen osasto, jossa hoidetaan monipuolisesti osastohoitoa ja -kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Kahden osastonlääkärin lisäksi saman katon alta löytyy kattava ja ammattitaitoinen joukko ammattilaisia niin sosiaali- kuin terveydenhuollon eri toimialueilta. Lääkäreitä Akselissa työskentelee yhteensä 16,5.

Olemme Turun Ylipiston hyväksymä koulutusterveyskeskus, ja tehtävä sopii erinomaisesti myös esimerkiksi yleislääketieteeseen erikoistuvalle. Tarjoamme hyvän seniorituen, erikoistuville henkilökohtaista ja ryhmämuotoista ohjausta sekä joustavat koulutusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet ja hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisätietoja! Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus kuntarekryssä:
https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/job/406401?lang=fi_FI&portal=rekryfi&ref=1tgp4bmnz2m0l

Lisätietoja meistä:
https://www.soteakseli.fi/tietoa-meista/toissa-akselissa

Lisää avoimia työpaikkoja