Patologian erikoislääkäri, TYKS

Patologian erikoislääkäri, innostava työ odottaa sinua! Haemme Tyks Laboratoriot, Patologian palvelualueelle uutta erikoislääkäriä.

Meillä pääset osaksi kannustavaa työyhteisöä, ja pääset hyvin koulutuksiin. Työtilat ja -tavat ovat moderneja. Yksikkömme on siirtynyt digiaikaan – histologinen diagnostiikka tehdään kokonaisuudessaan digitaalisesti. Tekoälyn hyödyntäminen digipatologiassa on lähitulevaisuuden tavoitteemme. 

Patologian erikoislääkäri osallistuu monipuolisesti diagnostiseen toimintaan, kliinispatologisiin kokouksiin, laadunvarmistukseen, erikoislääkärien opetukseen sekä ruumiinavausten suorittamiseen ja tarkastamiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä, ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Haettavana olevan viran kohdalla soveltuva erikoisala on patologia.

Hakijan hyväksi voidaan lukea lääketieteen tohtorin tutkinto sekä käytännön kokemus rinta- ja nefropatologiasta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja.

Laboratoriomme sijaitsee Turussa, Medisiina D:ssä.

Sinua odottaa mukava työyhteisö. Tervetuloa!

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haku päättyy 6.7.2023 klo 14:00.

Yhteystiedot

Osastonylilääkäri, palvelualuejohtaja Maria Gardberg, puh 02 31 38937 tai maria.gardberg@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Linkki hakemukseen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/patologian-erikoislaakari-varha-04-833-23/

Lisää avoimia työpaikkoja