Päijät-Hämeen Keskussairaala

Päijät-Hämeen hyvinvointialue etsii lääkäreitä psykiatrialle, Akuutti24 -päivystyskeskukseen ja kirurgialle. Katso lisätiedot alempaa!

Oletko kiinnostunut ihmisen mielestä, aivoista ja käyttäytymisestä? Psykiatria voi olla juuri sinun erikoisalasi!

Psykiatrian erikoisaloilla Lahdessa on avoimia paikkoja psykiatriaan erikoistuvalle, muiden erikoisalojen reunapalvelun tekijälle tai YEK-jaksolaiselle. Lisäksi etsimme kandeja psykiatrian ja nuorisopsykiatrian vuodeosastoille kesäksi -24.

Päijät-Hämeen keskussairaalassa sijaitsevat neljä psykiatrian akuuttiosastoa, nuorisopsykiatrian osasto, neuromodulaatiopoliklinikka sekä vanhus-, yleissairaala- ja neuropsykiatrian poliklinikat.

Lahden keskustassa sijaitsevat psykoosi-, mielialahäiriö- ja syömishäiriöpoliklinikat, tehostetut mielialahäiriö- ja psykoosipoliklinikat sekä päihdepsykiatrian poliklinikka.

Palkkaus:
– LL/psykiatrian erikoistuva lääkäri alle 1 vuoden kokemus 6190,70 €

– Psykiatrian erikoistuva lääkäri yli 1 vuoden kokemus 6534,62 €

– Psykiatrian erikoistuvalle lääkärille maksamme lisäksi tehtäväkohtaisena lisänä 20 %

Psykiatria on monipuolinen ja nopeasti kehittyvä erikoisala. Meillä opit hoitamaan mielenterveyden häiriöitä jatkuvasti uusiutuvan tieteellisen näytön perusteella.

Erikoistumisaikana työskentelet sekä vuodeosastoilla että avovastaanotolla. Opit soveltamaan biologista sekä kehitys- ja sosiaalispsykiatrista tietoa potilaan kohtaamisessa ja hoidossa. Erikostumisessa sinulla on aina tukenasi ohjaava seniori sekä meillä työskentelevä professoritasoinen opetusylilääkäri, joka vastaa viikoittain saamasi opetuksen asianmukaisuudesta. Lisäksi opit hyödyntämään psykiatrin työssä tärkeää moniammatillista tiimiä eli esimerkiksi hoitajien, psykologien ja sosiaaliohjaajien ammattitaitoa oman oppimisesi ja potilaan hyväksi. Erikoistumisen edetessä sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi esimerkiksi vanhus- tai päihdepsykiatrian aloilla kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme täällä Lahdessa niin laajaa koulutuspakettia, että yliopistojakson pituudeksi jää sinulla vain kuusi kuukautta!

Lisäksi meillä on tarjolla lisäetuja psykiatriaan erikoistuville kollegoille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Psykiatriaan erikoistuvat:
Tulosyksikköpäällikkö ylilääkäri Heli Peltola
heli.peltola@paijatha.fi
044 719 5911

Reunojen tekijät, YEK-jaksolaiset ja kandit:
Rekrytointiassistentti Niina Veijalainen
niina.veijalainen@paijatha.fi
044 482 5197


Akuutti24 etsii uutta verta Suomen suurimpaan akuuttilääketieteen koulutuspaikkaan

Päijät-Hämeen keskussairaalassa toimiva päivystyskeskus Akuutti24 toivottaa tervetulleeksi valmistumisen kynnyksellä olevat lääkärit, lääketieteen lisensiaatit ja akuuttilääketieteeseen erikoistuvat. Akuutti24 on tuoreelle lääkärille erinomainen paikka oppia ja kehittyä. Voit vaikuttaa työsi sisältöön mielenkiinnon kohteidesi ja osaamisesi mukaan, olit sitten piakkoin valmistumassa, jo valmistunut tai erikoistumassa. Akuutti24:ssä pääset kehittämään nykyaikaista päivystystä ja omaa ammattitaitoasi päivystystyössä.

Akuutissa työskentelee lääkäreitä monilta eri osaamistaustoilta ja erikoisaloilta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja toimia itsenäisesti, mutta tuki on aina lähellä eikä tarvitse olla yksin.

Kaikkea ei tarvitse osata heti, vaan opastamme ja autamme alkuun. Saat kattavan perehdytyksen ja moniammatillinen tiimi on aina tukenasi. Käytämme potilastietojärjestelmänä Lifecarea.

Työelämä ja vapaa-aika balanssissa

Työvuorosuunnittelumme on huippuluokkaa. Pyrimme yhdistämään työ- ja kotielämäsi sinulle sopivalla tavalla. Teemme vuorotyötä, mutta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin vuoroihisi ja pyrimme toteuttamaan tulleet toiveet, jotta arkesi sujuu mutkattomasti. Pitkämatkalaisille meillä on myös lepohuoneet varattavissa. Jos sinulle on jo kertynyt päivystyskokemusta, niin voit halutessasi tehdä meillä myös keikkaa, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Kilpailukykyinen palkkaus

Peruspalkan päälle tulee kivasti bonusta palkkapussiin vuorolisistä. Käytännössä kuukausipalkka voi tuplaantua epämukavan työajan lisien myötä. Mikäli tekee normaalia enemmän öitä, iltoja ja viikonloppuja, niin sitten enemmän. Palkallista vuosilomaa kertyy 28 arkipäivää ensimmäisen vuoden jälkeen, eli yli kuukausi palkallista vapaata. Ja päälle vielä kesälomarahat.

Pidämme huolta osaamisestamme

Akuutti24 pitää huolen työntekijöidensä osaamisesta ja työssään kehittymisestä. Täyttä työaikaa tekeville tulee 10 vrk ulkopuolista koulutusta, johon kuuluu palkallinen vapaa, ja matkat, yöpymiset sekä osallistumismaksut. Tarjoammekin työntekijöillemme sekä sisäisiä että ulkoisia koulutusmahdollisuuksia ja kannustamme heitä ottamaan osaa koulutuksiin sekä tuomaan osaamisensa Akuutin toimintaan.

YEK-palvelut ja koulutukset

Akuutissa saat suoritettua myös YEK-palvelusta sekä pakollisesta erikoistumiskoulutukseen kuuluvasta terveyskeskuspalvelusta 3 kuukautta. Lyhyetkin jaksot ovat hyviä mahdollisuuksia tutustua päivystystyöhön. Voimme räätälöidä omaan tilanteeseesi sopivan jakson, joka täyttää myös yliopistojen standardit.

Erikoistuville pystymme tarjoamaan saman katon alta koko paketin, yliopistopalvelu tietysti pois lukien. Edellä mainittujen 10 koulutuspäivän päälle erikoistuvien koulutuspaketti sisältää nimetyn kouluttajatuutorin, erinomaisten konsultaatiomahdollisuuksien ja hands on -koulutuksen lisäksi viikoittaisia koulutuksia. Työaika on 38 h 15 min, eikä sen päälle tule päivystyksiä. Meillä erikoistuva saa siis enemmän vapaa-aikaa ja hieman hengähtääkin. 

Ota yhteyttä ja rakennetaan sinulle sopivin kokonaisuus!

Laita CV ja hakemus tulemaan.

Ylilääkäri Harri Pikkarainen

harri.pikkarainen@paijatha.fi

044 440 6803

PS. Keskussairaalalla on erinomainen sijainti. Talvisin pääset työmatkat hiihtäen ja kesällä voit huristella maastopyörällä pitkin Salpausselän metsäpolkuja kohti työpaikkaa. Polut ja ladut alkavat melkein pääovelta. Aika harvassa paikassa pääsee töiden jälkeen uimaan, mutta meillä pääset. Likolampi on kivenheiton päässä ja sitä ympäröi Lahden terveysmetsä, joka auttaa palautumaan ja lisäämään hyvää oloa.


KIRURGIA:

Päijät-Hämeen Keskussairaalan (PHKS) kirurgian klinikassa työskentelee 35 kirurgian erikoislääkäriä ja noin 25 kirurgiaan erikoistuvaa lääkäriä. Kaikki erikoislääkärivirat on täytetty.

Erikoistuvia lääkäreitä ja sijaisia rekrytoimme läpi vuoden. Tällä hetkellä täytämme vuoden 2024 ja 2025 paikkoja, mutta meillä on vielä tarjolla sijaisuuksia keväälle ja kesälle 2024.

PHKS kirurgian klinikassa on mahdollista suorittaa kirurgian perehdytysjakson (ent. runkokoulutus) lisäksi koejakso ja erikoisalakohtaista kirurgista yleiskoulutusta sekä eriytyvän vaiheen koulutusta kirurgian eri erikoisaloilla.

Erikoistuvan lääkärin tehtäväkohtaiset palkat ovat kilpailukykyisiä; laillistettu lääkäri 4 102,92 e / kk, ja laillistettu lääkäri joka on toiminut vähintään 3 vuotta laillistetun lääkärin virassa / tehtävässä 4 692,30 e / kk. LT -tutkinnosta henkilökohtainen lisä (5 % tehtäväkohtaisesta palkasta).

Potilastietojärjestelmämme on Lifecare. Seniorikonsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät, sillä jokaisella kirurgian eri erikoisalalla on päivittäin nimetty konsultti, jonka tavoittaa puhelimitse virka-aikaan.

Päivystysajalla on erikseen ortopedi- ja pehmytkirurgiatakapäivystäjä. Erikoistuvat päivystävät etu- tai talo (leikkaussali)päivystystä, joita tulee n. 4 / kk.

Uudet modernit leikkaussalit ja kirurgiset vuodeosastot valmistuivat vuonna 2022.

Tuemme erikoistujan talon ulkopuolista koulutusta vuosittain ns.koulutusrahalla ja suhtaudumme myönteisesti mahdollisiin tutkimusvapaisiin sekä tietysti yliopistosairaalan näyttöjaksoihin.

PHKS kirurgian klinikka on tiivis viihtyisä työyhteisö, jossa taitavat seniorikirurgit ja hyvä yhteishenki erikoistuvien lääkäreiden kesken takaavat sinulle ikimuistoiset erikoistumisvuodet Lahdessa.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset (CV liitteeksi):

Taina Isotalo, urologian ylilääkäri, koulutusvastaava, kirurgian klinikka

taina.isotalo@paijatha.fi

p. 044 719 5862

Lisää avoimia työpaikkoja