Päijät-Hämeen Keskussairaala

KIRURGIA:

Päijät-Hämeen Keskussairaalan (PHKS) kirurgian klinikassa työskentelee 35 kirurgian erikoislääkäriä ja noin 25 kirurgiaan erikoistuvaa lääkäriä. Kaikki erikoislääkärivirat on täytetty.

Erikoistuvia lääkäreitä ja sijaisia rekrytoimme läpi vuoden. Tällä hetkellä täytämme vuoden 2024 paikkoja, mutta meillä on vielä tarjolla sijaisuuksia keväälle ja kesälle 2023.

PHKS kirurgian klinikassa on mahdollista suorittaa kirurgian perehdytysjakson (ent. runkokoulutus) lisäksi koejakso ja erikoisalakohtaista kirurgista yleiskoulutusta sekä eriytyvän vaiheen koulutusta kirurgian eri erikoisaloilla.

Erikoistuvan lääkärin tehtäväkohtaiset palkat ovat kilpailukykyisiä; laillistettu lääkäri 4 102,92 e / kk, ja laillistettu lääkäri joka on toiminut vähintään 3 vuotta laillistetun lääkärin virassa / tehtävässä 4 692,30 e / kk. LT -tutkinnosta henkilökohtainen lisä (5 % tehtäväkohtaisesta palkasta).

Potilastietojärjestelmämme on Lifecare. Seniorikonsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät, sillä jokaisella kirurgian eri erikoisalalla on päivittäin nimetty konsultti, jonka tavoittaa puhelimitse virka-aikaan.

Päivystysajalla on erikseen ortopedi- ja pehmytkirurgiatakapäivystäjä. Erikoistuvat päivystävät etu- tai talo (leikkaussali)päivystystä, joita tulee n. 4 / kk.

Uudet modernit leikkaussalit ja kirurgiset vuodeosastot valmistuivat vuonna 2022.

Tuemme erikoistujan talon ulkopuolista koulutusta vuosittain ns.koulutusrahalla ja suhtaudumme myönteisesti mahdollisiin tutkimusvapaisiin sekä tietysti yliopistosairaalan näyttöjaksoihin.

PHKS kirurgian klinikka on tiivis viihtyisä työyhteisö, jossa taitavat seniorikirurgit ja hyvä yhteishenki erikoistuvien lääkäreiden kesken takaavat sinulle ikimuistoiset erikoistumisvuodet Lahdessa.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset (CV liitteeksi):

Taina Isotalo, urologian ylilääkäri, koulutusvastaava, kirurgian klinikka

taina.isotalo@paijatha.fi

p. 044 719 5862

Lisää avoimia työpaikkoja