Malmin sairaala – HUS Helsinki

Työpaikkoja lääkäreille.

Malmin sairaala – HUS Helsinki

Haetaan erikoistuvia lääkäreitä sisätaudeille Helsinkiin Malmin sairaalaan! Myös 4. ja 5. kurssin kandit ovat tervetulleita!

Haluatko oppia perusasiat sisätaudeista ja työskennellä hyvässä ohjauksessa? Malmin sairaalassa sisätaudeilla potilaita on paljon ja heillä on monipuolisesti erilaisia sairauksia ja löydöksiä. Joka työpisteessä on kokeneita senioreita junioreita ohjaamassa, seniorilääkäreiden päätehtävä on junioreiden ohjaus. Tule kokeilemaan töiden tekoa erittäin opettavaisessa paikassa!

Haemme erikoistuvia lääkäreitä määräaikaiseen työsuhteeseen HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. Tehtävät täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä. Osa-aika työtä on mahdollista järjestää. Töiden aloitus ja työjakson pituus ovat sovittavissa. Töitä on tarjolla 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Kokeneita sisätautipäivystäjiä tarvitaan heti. 

Erikoistuvana lääkärinä toimit hoitavana lääkärinä sisätaudeilla Malmin päivystyspoliklinikalla, päivystysosastolla ja vuodeosastoilla. Työhösi kuuluu päivystysvelvollisuus Malmin sisätaudeilla. Olet virka-aikana aluksi päivystyspolikilinikalla opissa ennen päivystysvelvollisuuksia. Toimit meillä itsenäisesti tutkien ja hoitaen potilaita. Erikoislääkärit ohjaavat ja antavat konsultaatioapua. 
Järjestämme monipuolista toimipistekoulutusta esim. luentoja, ultraäänikoulutusta ja tapausmeetingejä. 

Toimittuasi meillä olet saanut vahvan ammattitaidon sisätautien ja akuutin geriatrian alalla hoidettuasi laaja-alaisesti sekä tavanomaisia että harvinaisia sisätautipotilaita. Tutustut diagnostiseen ajatteluun, lääkehoitoon, kuntoutukseen ja näet potilaiden sairauden kulkuja. 
Malmin sairaalassa sisätaudeilla työskentely käy palveluksi sisätautialojen yhteiseen koulutusrunkoon. Monilla muilla erikoisaloilla hyväksytään meillä tehty palvelu reunapalveluna.

Tiimissämme on hyvä yhteishenki ja vahva tahto hoitaa asiat hyvin. Työyhteisö on saanut kiitosta asianmukaisesta ja tehokkaasta toiminnasta. Vuonna 2020 Nuorten Lääkäriyhdistyksen koulutuspaikkakyselyssä HUS Malmin sairaala sai täydet viisi tähteä! 

Jos kiinnostuit, lähetä minulle viestiä tai soittele, kerron mielelläni lisää! 

Ystävällisin terveisin
Lea Lappeteläinen
apulaisylilääkäri
HUS, Sisätaudit ja kuntoutus
lea.lappetelainen@hus.fi
0504022923