Malmin sairaala – HUS Helsinki

Työpaikkoja lääkäreille.

Malmin sairaala – HUS Helsinki

Haetaan erikoistuvia lääkäreitä Malmin sairaalaan HUS Sisätaudeille!
Meillä sisätaudeilla saat oppia uutta joka päivä, sillä sisätautipotilaidemme kirjo on laaja. Yksikkömme vastaa Helsingin itäisen puolikkaan tavanomaisten sisätautitapausten hoidosta. Panostamme perehdytykseesi sekä tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuuksiisi. Voimme tarjota myös osa-aikatyötä.
Töitä on tarjolla tammikuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Kokeneita päivystäjiä tarvitaan heti.
Olemme sisätaudeilla saaneet opiskelijoilta ja lääkäreiltä erinomaista palautetta seniorituesta ja hyvästä ilmapiiristä.
Meillä voit suorittaa 2 vuotta ja 3 kk kestävän sisätautien runkokoulutuksen.
Edellytämme sinulta vähintään lääketieteen kandidaatin tutkintoa ja lääketieteellisen tiedekunnan opintojen 4. vuosikurssin suoritusta. Erikoistuvana toimit hoitavana lääkärinä Malmin sairaalan päivystyspoliklinikalla tai vuodeosastoilla, päivystys- ja valvontaosastolla.
Päivystyksiä kuukaudessa on 3 – 5, joista osa on päivä- ja iltavuoroja. Yöllä on paikalla kaksi sisätautipäivystäjää. Anestesiapäivystäjä on koko ajan talossa.
Jos olet ensisijaisesti kiinnostunut päivystyksistä meillä, voit tulla meille töihin perehtymään meille ja sen jälkeen sisätautipäivystäjäksi, perehdytysjakson pituus sovitaan aiemman kokemuksesi mukaan.


Tarkemmin: https://bit.ly/3pYXdsZ


Kysy lisää!
Lea Lappeteläinen
Apulaisylilääkäri
HUS Sisätaudit ja kuntoutus, sisätautien linja
lea.lappetelainen@hus.fi
p. 050 402 2923