Lohjan Terveyskeskus

Työpaikkoja lääkäreille.

Lohjan Terveyskeskus


Haetaan lääkäriä 3.5.2021 alkaen 1-6 kuukaudeksi Arviointiosastolle eli päivystysosastotyyppiselle 18-paikkaiselle osastolle, jonne potilaat tulevat päivystyksestä ja lähtevät lähipäivinä joko kotiin tai toiselle osastolle jatkamaan hoitoa ja kuntoutusta. Osasto sijaitsee Lohjan sairaalan tiloissa.
 
Lisätietoja:
ayl Kati Launonen
kati.launonen@lohja.fi
p. 044 3692840
—————————————————————————————————————————————-

Hei kollegat! Ovatko loppuvuoden 2021 kuviot vielä auki?
Lohjan terveyskeskus etsii loppuvuodesta 2021 lähtien (elo-syyskuu)  
yhtä tai kahta nuorta lääkäriä meille töihin. Miehityksemme on tällä hetkellä hyvä, mutta silti kannattaa kysyä paikkoja muinakin aikoina.

Myös erikoistuvat tai kokeneemmat lääkärit tervetuloa! Monipuolisessa terkkarissamme on koulutusoikeudet ja erittäin hyvä seniorituki. Käytössämme on myös etävastaanotto (Videovisit). Meillä voit suorittaa myös geriatrian vuodeosastojaksoja.

TK sijaitsee Lohjan keskustassa ja päiväpäivystyksemme on Lohjan sairaalan tiloissa. Helsingistä pääsee kulkemaan sujuvasti HUS-bussilla. Palkkakin on hyvä. Mahdollisuus on vapaaehtoisiin tk-iltapäivystyksiin (HUS:in kautta) sekä päiväpäivystyksen iltavuoroihin 16-18, josa erillinen hyvä palkkaus.

Työnantajina olemme joustavia ja esim. osa-aikainen työ on mahdollista muillekin kuin pienten lasten vanhemmille. Meillä on viihdytty!

Kysy lisää!
Terveisin
ayl Kaisa Sotamaa
kaisa.sotamaa@lohja.fi
044 3740501
08700 Lohja
Ojamonkatu 36
Voit myös olla yhteydessä:
ylilääkäri Tanja Nummila
tanja.nummila@lohja.fi
044 374 0475