Laitilan Työterveys

Haemme lääkäreitä Laitilan Työterveyteen! 


Laitilan Työterveys on pieni, itsenäinen ja kasvava työterveyshuollon toimija. Haemme nyt joukkoomme kahta lääkäriä. Voit työskennellä osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti. Olemme avoinna arkisin 8-16, emme päivystä. Työ tehdään pääsääntöisesti paikan päällä, etätyöskentely on osittain mahdollista. Meillä on kaksi kokenutta lääkäriä vakituisessa työsuhteessa, lisävahvistuksia on ostopalveluna ja ammatinharjoittajana. Meillä on kouluttajaoikeudet työterveyshuollon erikoislääkärin tutkintoon. Meillä on vakiintunut ja ammattitaitoinen työterveyshuollon tiimi, jossa teet työtä yhdessä lääkärikollegoiden, työterveyshoitajien, sairaanhoitajan, työfysioterapeuttien, työterveyspsykologin, toimistosihteerin ja laboratoriohoitajan kanssa.  Autamme toisiamme ja tuki löytyy aina yhden oven tai puhelinsoiton takaa. Kollega- ja työyhteisötuen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työnohjaukseen. 


Tuotamme laadukkaita palveluja paikallisesti ja toimimme pitkäjänteisissä asiakassuhteissa, jotka perustuvat luottamukseen ja keskinäiseen kunnioitukseen. Laitilan Työterveydellä on hyvä maine sekä palveluntuottajana että työnantajana. Laitila on hyvien yhteyksien päässä esim Turusta (60 km), Uudestakaupungista (20 km), Raumalta (30 km) tai Porista (70 km). Jos olet kiinnostunut tulemaan meille töihin, voit neuvotella työsuhteesta tai ammatinharjoittajasopimuksesta. Annamme mielellämme lisätietoja ja meillä saa myös tulla käymään paikan päällä! Lisätietoja antavat ylilääkäri Katja Nissi ja työterveysjohtaja Katriina Rehnbäck. 


”Laitilan Työterveys on mielestäni nuorelle lääkärille sopiva työpaikka työn haastavuustason ja työmäärän osalta. Päivittäin saan kohdata potilastyössäni erilaisia ongelmia ja ratkoa niitä yhteistyössä muiden lääkärien, hoitajien, fysioterapeuttien ja psykologin kanssa. Henkilökunnan ja potilaiden vastaanotto on ollut alusta asti lämminhenkistä ja minut on otettu nopeasti osaksi työyhteisöä. Töihin on aina mukava mennä ja työt loppuvat ajallaan, minkä vuoksi tätä työtä jaksaa tehdä pidempäänkin.” Terhi, lääkäri. 


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tule tutustumaan työporukkaamme!
katja.nissi@laitilantyoterveys.fi, 040 778 6180
katriina.rehnback@laitilantyoterveys.fi

Lisää avoimia työpaikkoja