Lääketieteen opiskelija, Lohjan terveysasema, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Hei LK5 kandi!
Minkälainen on unelmiesi kesätyöpaikka?
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella meidän ei enää tarvitse kysellä, sillä tiedämme jo vastauksen: Nuori lääkäri arvostaa toimivaa perehdytystä ja konsultaatioapua sekä toisaalta sopivaa potilasmäärää, jotta homma pysyy hallinnassa.


Olemme perehdytyksen konkareita ja voimme suurena työnantajana taata jokaiselle nuorelle lääkärillemme turvallisen alun ja vahvan tuen. Tuttu ja kokenut kollega on aina lähellä ja työlistat laaditaan kunkin valmiuksien mukaan sellaiseksi, että työtaakkaa ei kerry liikaa.
Etsimme Lohjan terveysasemalle vielä kahta LK5 kesäkandia. Pääset viihtyisään ja kehitysmyönteiseen työyhteisöömme, jossa yhteishenki on hyvä. Lohjan terveysasema on opetusterveyskeskus. Meillä on useampi ohjaajalääkäri, jolla on pitkä kokemus kandien ohjaamisesta. Meillä et koskaan jää ilman senioritukea. Suurin osa lääkäreistämme on vakinaisia. Lisäksi meillä on YLE erikoislääkäreitä. HUS-bussi kulkee kätevästi Helsingin keskustasta.
Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta!


Työpaikan nimi ja osoite: Lohjan terveysasema, Ojamonkatu 36, 08100
Tehtävä on määräaikainen.
Kelpoisuusvaatimus: lääketieteen opiskelija, 5. vuoden opinnot suoritettuna.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Lisätietoja antaa ylilääkäri Mia Lindholm, 044 3740705, mia.lindholm@luvn.fi tai apulaisylilääkäri Annika
Nordman 044 3692267 annika.nordman@luvn.fi


Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Yhteiset sosiaali- ja terveyspalvelut,
Avosairaanhoito, Luoteinen alue, Lohja, Keskustan terveysasema

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/laaketieteen-opiskelija-lohjan-terveysasema-lohja-luvn-05-31-24/

Lisää avoimia työpaikkoja