Lääkärisijaisuudet Tyks Psykiatrille kesä 2025

Tyks Psykiatrialla on tarjolla lääkärin sijaisuuksia kesälle 2025

Työ on itsenäistä potilaiden tapaamista ja lääkärin tukena on kaikissa yksiköissä moniammatillinen tiimi. Jokaisella kesälääkärillä on nimetty seniorilääkäri tukena koko kesän ajan. Lääkärisijaisille on tarjolla työjakson alussa paikallinen perehdytys ja lisäksi kesäsijaisten yhteinen kesäkoulu, jossa perehdytetään psykiatrian erityiskysymyksiin käytännönläheisesti. Tyks Psykiatria tarjoaa monipuolisia työtehtäviä kehittyvällä erikoisalalla ja työtehtäviä löytyy organisaatiomme eri alueilta sekä avohoidosta että osastoilta.

Tyks Psykiatria on jaettu palvelualueisiin: akuuttipsykiatria, lastenpsykiatria, nuorisopsykiatria, mielialahäiriöt, psykoosi sekä vanhus-, neuro- ja riippuvuuspsykiatria. Osastohoitotoiminnot on keskitetty Kompassisairaalaan ja Kupittaan sairaalaan. Avohoidon toimipisteitä on Turun lisäksi ympäryskunnissa Kaarinassa, Liedossa, Loimaalla, Paraisilla, Raisiossa, Salossa ja Uudessakaupungissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Työ soveltuu vähintään 4 vuotta opiskelleille lääketieteen opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet psykiatrian tentin. Lääkärin sijaisena saa toimia sen jälkeen, kun Valvira on tehnyt merkinnän terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Mielenterveyden häiriöt ovat yksi nopeimmin kasvavista kansanterveyshaasteista ja työkokemus niiden parissa on kysyttyä!

Halutessasi meillä on mahdollista päivystää kokeneemman lääkärin rinnalla ilta-aikoina yhteispäivystyksen mielenterveysyksikössä.

Psykiatria on erikoisalana monipuolinen ja kiehtova – lähellä ihmistä ja samalla keskellä aivotieteen uusimpia valtauksia.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Haku päättyy 31.7.2024 klo 14.00

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/laakarisijaisuudet-tyks-psykiatrille-kesa-2025-varha-04-425-24/?&limit=24

Yhteystiedot

Jaakko Uotila, jaakko.uotila@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisää avoimia työpaikkoja