Lääkärin sijaisuuksia (kesä -24), Tyks Psykiatria

Kiinnostaisiko kesätyö psykiatrialla? Tyks Psykiatrialla on tarjolla lääkärin sijaisuuksia kesälle 2024

Työ on itsenäistä potilaiden tapaamista ja lääkärin tukena on kaikissa yksiköissä moniammatillinen tiimi. Jokaisella kesälääkärillä on nimetty seniorilääkäri tukena koko kesän ajan. Lääkärisijaisille on tarjolla työjakson alussa paikallinen perehdytys ja lisäksi kesäsijaisten yhteinen kesäkoulu, jossa perehdytetään psykiatrian erityiskysymyksiin käytännönläheisesti. Tyks Psykiatria tarjoaa monipuolisia työtehtäviä kehittyvällä erikoisalalla ja työtehtäviä löytyy organisaatiomme eri alueilta sekä avohoidosta että osastoilta. Tyks Psykiatria on jaettu palvelualueisiin: akuuttipsykiatria, lastenpsykiatria, nuorisopsykiatria, mielialahäiriöt, psykoosi sekä vanhus-, neuro- ja riippuvuuspsykiatria. Osastohoitotoiminnot on keskitetty Kupittaan sairaalaan, Halikon sairaalaan ja Tyks Kantasairaalan yhteyteen. Avohoidon toimipisteitä on Turun lisäksi ympäryskunnissa Kaarinassa, Liedossa, Loimaalla, Paraisilla, Raisiossa, Salossa ja Uudessakaupungissa.

Mielenterveyden häiriöt ovat yksi nopeimmin kasvavista kansanterveyshaasteista ja työkokemus niiden parissa on kysyttyä!

Halutessasi meillä on mahdollista päivystää kokeneemman lääkärin rinnalla ilta-aikoina yhteispäivystyksen mielenterveysyksikössä.

Psykiatria on erikoisalana monipuolinen ja kiehtova – lähellä ihmistä ja samalla keskellä aivotieteen uusimpia valtauksia.

Sijaisuudet täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Työ soveltuu vähintään 4 vuotta opiskelleille lääketieteen opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet psykiatrian tentin. Lääkärin sijaisena saa toimia sen jälkeen, kun Valvira on tehnyt merkinnän terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haku päättyy 31.10.2023  14:00

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/laakarisijaisuudet-kesa-2024-tyks-psykiatria-varha-04-1015-23/

Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Tule tutustumaan ja ota yhteyttä rekrytointilääkäriimme: Jussi Vaahtovuo, jussi.vaahtovuo@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisää avoimia työpaikkoja