Lääkärin sijaisuudet, Varha

Lääkäri tai alan opiskelija – tule sijaiseksi Varhaan!

Eri pituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin.

Voit toimia lääkärin sijaisuuksissa:
– jos olet laillistettu lääkäri
– jos olet lääketieteen opiskelija ja olet suorittanut hyväksytysti vähintään neljään ensimmäiseen opintovuoteen kuuluvat opinnot ja ne lääkärin peruskoulutukseen kuuluvat sen erikoisalan opintojaksot, johon kuuluvissa tehtävissä aiot toimia.

Toimipisteitämme on kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa. Hakulomakkeella kysytään millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä ja jos sinulla on erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluat työskennellä.

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle soveltuva sijaisuus. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla.

Tule mukaan hyvintekijöiden joukkoon!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haku päättyy 31.12.2023 klo 14

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/laakarin-ja-hammaslaakarin-sijaisuudet-varha-01-116-23/

Lisätietoja

https://www.varha.fi/rekry

Yhteystiedot

rekrytointi@varha.fi

Lisää avoimia työpaikkoja