Lääkäri, Etelä-Pohjanmaa

Lääkäriksi Etelä-Pohjanmaalle!
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue pähkinänkuoressa

Toimintamme kattaa koko Etelä-Pohjanmaan maakunnan alueen, jonka 18 kunnassa on yhteensä noin 192 150 asukasta. Työntekijöitä hyvinvointialueella on noin 10 000. Hyvinvointialueemme maakuntakeskuksena toimii Seinäjoki, johon on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Tampereelta pääset junalla meille tunnissa. Helsingin ja Oulun seuduilta on junalla meille vain kolmen tunnin matka.

Seinäjoen keskussairaala toimii laajan päivystyksen sairaalana tuottaen kattavasti erikoissairaanhoidon palveluita. Meillä voit työskennellä laajasti eri erikoisaloilla. Tiesithän, että meille voit hakea erikoistuvaksi lääkäriksi, vaikka sinulla ei olisi vielä yliopiston myöntämää erikoislääkärin koulutusohjelman mukaista opinto-oikeutta? Suorittamistasi työjaksoista meillä saat hyvän pohjan ja hakupisteitä kun haet opinto-oikeutta yliopistosta myöhemmin.

Alueellamme on kahdeksan perusterveydenhuollon sosiaali- ja terveyskeskusta. Kaikissa sote-keskuksissamme on kiirevastaanottoa ja osasto/osastoja. Konsultaatiomahdollisuudet on hyvät ja seniorin tuki aina saatavilla, perehdytys ja ohjaus toimivat! Toiveet sektorityöstä huomioidaan ja työ suunnitellaan siten, että työmäärä ei ole liian suuri. Työyhteisöt meillä ovat sopivan rentoja ja kotoisia. Meillä on turvallinen ilmapiiri työntekoon ja yhdessä oppimiseen. Meillä et jää koskaan yksin!

Henkilökunnan viihtyvyys on meille tärkeää ja siksi panostamme työssäjaksamisen edistämiseen. Kuuntelemme toiveitasi ja pyrimme rakentamaan sinulle mieluisen ja motivoivan työn. Luodaan yhdessä urapolku juuri sinulle! Tämä onnistuu esim. sopimalla sinulle terveyskeskuspalvelut ja erikoissairaanhoidossa työskentely hyväksi kokonaisuudeksi.

Uraporraspalkat meillä on sovittu ja ne ovat oikeasti kannustavalla tasolla. Lisätietoa saat ylilääkäreiltämme.
YEK-vaiheen paikkoja meillä on jokaisessa sote-keskuksessa. YEK vaiheen ohjaus ja tuki järjestetään systemaattisesti, tiedustele paikkoja palvelualuejohtajalta tai suoraan sote-keskusten ylilääkäreiltä.

Kesälle 2025 sovitaan jo kesätöitä alueen sosiaali- ja terveyskeskuksiin. Nyt kannattaa toimia, erityisesti, jos haluatte samaan paikkaan kaveriporukalla! Kesälle 2024 on pari peruutuspaikkaa LK 5 kandille.

Tänä vuonna viiden tähden koulutuspaikkamaininnan saivat Kurikan sote-keskus, psykiatria sekä medisiiniset palvelut! Medisiinariliiton kandiystävällisen terveyskeskuksen maininnan sai syksyllä 2023 Kurikan Jalasjärvi sekä Seinäjoen sote-keskus.

Pyrimme joustavasti yhdistämään työn ja vapaa-ajan. Etelä-Pohjanmaan harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Tekemistä löytyy ympäri vuoden: urheilua, taidetta ja kulttuuria, jokaiselle varmasti jotain. Käy tutustumassa esimerkiksi Provinssirockiin, Vauhtiajoihin, Solar Soundiin, sekä moniin muihin tapahtumiin.

Asuntotilanne Etelä-Pohjanmaalla on melko hyvä ja asuminen kohtuuhintaista. Hyvinvointialueella on Seinäjoella tarjolla edullisia soluasuntoja lyhytaikaiseen tarpeeseen esim. 1-3kk. Asumiseen Seinäjoella voi löytyä ratkaisu Seinäjoen vuokra-asuntojen (SEVAS) tai Kiinteistö Oy Seinäjoen Sairaalan kautta.

Muiden kuntien asuntotilanne on myös varsin hyvä ja osassa aluetta on lääkäreille tarjolla joustavaa ja edullista asumista.

Tervetuloa meille!

Haku päättyy 31.8.2024

Lue lisää ja katso ylilääkäreiden yhteystiedot osoitteessa: Meille töihin – Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue (hyvaep.fi)

Ota yhteyttä joko suoraan ylilääkäreihin tai sähköpostitse: laakariksi@hyvaep.fi

Lisää avoimia työpaikkoja