Kuusamon terveyskeskus

Työpaikkoja lääkäreille.

Kuusamon terveyskeskus

Terveyskeskuslääkäriksi luontopääkaupunkiin Kuusamoon.

Kuusamo on vajaan 16 000 vakituisen asukkaan kaupunki, joka sijaitsee luonnon sydämessä, noin 30 km päässä Rukalta. Kuusamo on myös kuuluisa Karhunkierroksesta ja muista tunnetuista retkeily- ja luontoaktiviteeteistaan. Tarjoamme siis loistavat puitteet ulkoiluun ja muihin harrastusmahdollisuuksiin.
Terveyskeskuksemme on valittu viiden tähden koulutuspaikaksi 2019 ja tarjoamme monipuolisen työskentely-ympäristön aktiivisessa ja osaavassa työyhteisössä. Tarjoamme hyvän seniorituen ja perusterveydenhuollon palvelujamme tukee kattava perustason erikoissairaanhoito, sekä hyvät tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Päivystyksemme ja akuuttiosastomme toimivat 24/7.

Etsimme joukkoomme terveyskeskuslääkäreitä toukokuusta 2022 alkaen pidempiaikaisiin sijaisuuksiin, YEK vaihetta suorittamaan, tai jopa vakituiseen työsuhteeseen. Voit kysyä meiltä myös lyhyempiaikaisempia sijaisuuksia!  Tarjoamme hyvin myös arki- ja viikonloppupäivystyksiä huhtikuusta alkaen.

Terveyskeskuksesta voi tiedustella myös hammaslääketieteen kandidaatin kesän ajan sijaisuuksia tai syventävän vaiheen opintoja tekevälle avoimia paikkoja.

Lisätietoja

Ylilääkäri
Hanna Raittinen
hanna.raittinen@kuusamo.fi
puh. 040 860 8348

Toimistosihteeri
Henna Luukkonen
henna.luukkonen@kuusamo.fi