Kuntoutussairaala Jalmari

Päijät-Hämeen perusterveydenhuollon vuodeosastopalveluita tarjotaan Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarissa sekä Orimattilan ja Heinolan vuodeosastoilla.

Jalmarissa on monipuolisesti erilaisia osastoja: akuuttigeriatrian, yleisgeriatrian ja muistisairauksien osastot, ortopedinen ja neurologinen kuntoutusosasto sekä palliatiivinen ja infektio-osasto. Löydät näistä varmasti mieleisen ja tarpeisiisi sopivan osaston. Senioreina osastoilla on yleislääketieteen, geriatrian, neurologian ja sisätautien erikoislääkäreitä. Tarjoamme hyvän seniorituen ja viihtyisän työympäristön!

Orimattilan ja Heinolan vuodeosastoilla voi tehdä monipuolista vuodeosastotyötä; kummassakin on 2 osastoa sekä samassa talossa terveysasema.

Jalmarissa voit tehdä YEK-jaksoon kuuluvasta 9 kk terveyskeskuspalvelusta 3 kk + koko pakollisen sairaalapalvelun (geriatria tai fysiatria) + halutessasi vaikka koko lopun YEK-palvelun (terveyskeskus, fysiatrian tai geriatrian palvelu toiveidesi mukaan). Jalmari on mukana myös Päijät-Hämeen YEK-putkessa (ks. erillinen mainos). Jalmarissa pystyt tekemään myös yleislääketieteen, geriatrian ja fysiatrian erikoistumispalveluita. Heinolan vuodeosastolla voit tehdä geriatrian palvelua.

Kaikille vuodeosastoillemme otetaan töihin myös amanuensseja ja kandeja.

Palkkaus on kilpailukykyinen: esim. YEK-vaiheen lääkärille 6263,98 euroa (kokonaispalkkaus, ei toimenpidepalkkiota tms.)

Päijät-Hämeen hyvinvointialue tarjoaa työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Leea Kallio
leea.kallio@paijatha.fi
puh. 050 539 1643

Kuntoutusosastot:
Outi Hämäläinen
outi.hamalainen@paijatha.fi
puh. 044 440 3600

Lisää avoimia työpaikkoja