KESÄTYÖ: Lääketieteen kandit (LK 4-6), Keusoten akuuttiosastot

Haemme nyt lääketieteen kandeja eri pituisiin sijaisuuksiin kesälle -24! 

Löytyykö sinun kesätyöpaikkasi Keusoten Mäntsälän akuuttiosastolta? Vai kiinnostaisiko sinua kesätyö akuuttiosastojen kiertävänä sijaisena?

Akuuttiosastot toimivat alueellisesti neljässä (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi) toimipisteessä ja vastaavat perusterveydenhuollon osastohoidosta.

Tavoitteenamme on tuottaa laadukasta ja tasalaatuista sairaalahoitoa potilaan tarpeet huomioiden ja voimavaroja tukien sekä mahdollistaa sujuvan akuuttihoidon hoitoketjun toiminta. Keusotessa työskentelee yleislääketieteen, geriatrian ja sisätautien erikoislääkäreitä sekä palliatiivisia lääkäreitä. Teemme tiivistä yhteistyötä Hyvinkään sairaalan kanssa niin hoitoketjujen, kuin koulutuksien osalta.

Mitä tarjoamme kesäsijaisille

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn Keski-Uudenmaan sydämessä.
  • Tarjoamme sinulle moniammatillisen ja ison lääkäripoolin tuen, jossa et jää yksin! Olemme saaneet positiivista palautetta kesäkandeille tarjotusta seniorituesta.
  • Palkkamme on kilpailukykyinen paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet.
  • Keusoteen on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja omalla autolla liikut toimipisteisiin pääkaupunkiseudulta sujuvasti ruuhkaa vastaan.
  • Tarjoamme kehityshenkisen työympäristön sekä hyvät konsultaatio-, koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet. Suhtaudumme myönteisesti myös tutkimukseen ja meiltä löydät halutessasi myös tutkimusprojektin ja ohjaajat.
  • Tutustu tarkemmin lääkärin työhön kotisivujemme kautta: Avaa tästä Lääkärien rekrysivusto.

Sinä kesätyöntekijänä

Arvostamme innostusta oman työn kehittämiseen tiimin jäsenenä, ennakkoluulotonta suhtautumista nykytekniikan hyödyntämiseen ja kiinnostusta perusterveydenhuollon toimintaan.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Lääketieteen opiskelija, LK4-6. Akuuttiosaston kiertävän sijaisen tehtävään vaaditaan aiempaa kokemusta osastotyöstä.

Kysy lisää työ mahdollisuuksistasi:

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.5.-30.9.2024 väliselle ajalle.
  • Tutustu Keusoteen työnantajana ja lue lisää rekrytointiprosessistamme sekä vaadittavista todistuksista/luvista linkin kautta. Avaa Keusoten rekrytointisivusto tästä.

Hakuaika päättyy 28.3.2024 klo 14:00.

Lisää avoimia työpaikkoja