KESÄTYÖ, Lääketieteen kandi (LK5), Keusoten alueellinen kotisairaala

Lääketieteen opiskelija, tule kesäksi monipuolisten tehtävien pariin Keusoten alueelliseen kotisairaalaan!

Keusoten Alueellinen Kotisairaala on hyvin toimiva ja edelläkävijä hyvinvointialueiden alueellisessa toiminnassa. Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaille heidän kotonaan ja poliklinikalla. Alueellisen Kotisairaalan toimistot sijaitsevat Hyvinkäällä H-sairaalassa, Järvenpään JUST:ssa, Mäntsälän ja Nurmijärven Kirkonkylän terveysasemalla. Kotisairaala on osa Keusoten palliatiivista keskusta, joka on yksi HUS alueen erityistason palliatiivista hoitoa tarjoavista keskuksista.

Lääkärin työ kotisairaalassa on monipuolista ja vaihtelevaa. Kotikäynneillä on aina mukana sairaanhoitaja ja kohtaamiselle on hyvin aikaa. Teemme läheistä yhteistyötä erikoissairaanhoidon, avosairaanhoidon, terveyskeskussairaalan akuuttiosastojen ja asumispalveluiden kanssa. Pääset vaikuttamaan myös oman päiväsi kulkuun ja työskentelet moniammatillisessa tiimissä.

Mitä tarjoamme kesäsijaisille

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn Keski-Uudenmaan sydämessä.
  • Tarjoamme sinulle moniammatillisen ja ison lääkäripoolin tuen, jossa et jää yksin!
  • Palkkamme on kilpailukykyinen paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet.
  • Keusoteen on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja omalla autolla liikut toimipisteisiin pääkaupunkiseudulta sujuvasti ruuhkaa vastaan.
  • Tarjoamme kehityshenkisen työympäristön sekä hyvät konsultaatio-, koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet. Suhtaudumme myönteisesti myös tutkimukseen ja meiltä löydät halutessasi myös tutkimusprojektin ja ohjaajat.

Tutustu tarkemmin lääkärin työhön kotisivujemme kautta: Avaa tästä Lääkärien rekrysivusto.

Sinä kesätyöntekijänä

Arvostamme innostusta oman työn kehittämiseen tiimin jäsenenä, ennakkoluulotonta suhtautumista nykytekniikan hyödyntämiseen ja kiinnostusta perusterveydenhuollon toimintaan.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Lääketieteen opiskelija vähintään LK5.

Kysy lisää työ mahdollisuuksistasi:

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde sopimuksen mukaan 1.5.-30.9.2024 väliselle ajalle.
  • Tutustu Keusoteen työnantajana ja lue lisää rekrytointiprosessistamme sekä vaadittavista todistuksista/luvista linkin kautta. Avaa Keusoten rekrytointisivusto tästä

Hakuaika päättyy 28.3.2024 klo 14:00.

Lisää avoimia työpaikkoja