Kanta-Hämeen keskussairaala

Haemme Kanta-Hämeen Hyvinvointialueelle yhtä (1) gastroenterologiaan erikoistuvaa ja kahta (2) sisätauteihin erikoistuvaa lääkäriä määräaikaisiin virkoihin.

Gastroenterologian yksikkö on osa sisätautien klinikkaa, jossa työskentelee 32 lääkäriä. Gastroenterologialla toimii ylilääkärin lisäksi 4 erikoislääkäriä. Monipuolista työtä tehdään osaavalla tiimillä tähystysyksiköissä, poliklinikoilla ja vuodeosastolla. Kanta-Hämeen hyvinvointialueella gastroenterologian toimintaa on Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Työnkuvaa on mahdollista muokata yksilöllisesti ja osittainen etätyö on mahdollista. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja kannustamme tutkimustyöhön. Erikoislääkärit osallistuvat sisätautitakapäivystyksiin 1-3 kertaa kuukaudessa.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on edustettuna kaikki suppeat sisätautialat, ja pääset halutessasi työskentelemään erikoisalapoliklinikoilla suunnaten erikoistumistasi tiettyyn suppeaan alaan. Kanta-Hämeen hyvinvointialueella on 4v sisätautien koulutusoikeus. Sisätauteihin erikoistuvien lääkäreiden määräaikaisia virkoja on Hämeenlinnassa 12, joista 10 on täytetty. Lisäksi sinulla on mahdollisuus aloittaa halutessasi erikoistuminen Forssassa syksyn 2023 aikana ja jatkaa koulutusta Kanta-Hämeen keskussairaalassa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä, sekä hyvä suomen kielen taito. Virka täytetään enintään sen pituiseksi ajaksi, jonka hakija tarvitsee erikoislääkärin pätevyysvaatimusten mukaista koulutusta varten ao. erikoisalalla. Käytännössä virka täytetään tarvittavan yliopistosairaalan ulkopuolisen palvelun pituiseksi ajaksi. Hakijan tulee tehdä hakemukseen selvitys suoritetusta ja puuttuvasta erikoistumispalvelusta.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen 3.7.2023 mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja paikallisen lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Lisää avoimia työpaikkoja