Kanta-Hämeen hyvinvointialue

VIRKALÄÄKÄRIN JA KEIKKALÄÄKÄRIN TYÖN EDUT SAMASSA PAKETISSA

Haku päättyy 15.9.2023!

Tule mukaan muodostamaan lääkärivarahenkilöstön tiimiämme!
Tiimissämme on aloittanut jo kaksi lääkäriä ja haemme nyt viittä uutta kollegaa. Tiimimme on vielä tuore, joten pääset mukaan kehittämään uudenlaista työskentelytapaa!

TEHTÄVÄNKUVAUS
Terveyskeskuslääkärin tehtävät vastaanottotyössä
– kiirevastaanotto
– kiireetön vastaanotto
Tehtävään valitun toiveet ja työkokemus otetaan huomioon työnkuvan suunnittelussa (esim. sektorityö). Perehdytys tehtävään ja työyksiköihin järjestetään.

Tehtävän vaatimukset:
Lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja hyvä suomen kielen taito. Arvostamme kokemusta terveyskeskustyöstä ja yle-erikoislääkärin koulutusta. Voimassa oleva ajokortti.

Työssäkäyntialueet:
Kanta-Hämeen hyvinvointialueen perusterveydenhuollon avopalvelut – tulosalueen eri terveysasemat, avosairaanhoito.
Virkaan valittaville räätälöidään sopivat työssäkäyntialueet siten, että yksi henkilö sijaistaa pääsääntöisesti tiettyjä terveysasemia. Tehtävänkuvaa voidaan suunnitella soveltuvaksi huomioiden terveysasemien tarpeet, viranhaltijan toiveet ja työkokemus. Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Työsuhteen kesto ja edut:
Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva virkasuhde.
Tarjoamme sinulle oikeuden osallistua toimipaikkakoulutuksiin ja työpaikan ulkopuolisiin koulutuksiin työnantajan käytäntöjen mukaisesti.
Järjestämme erikoistuvalle lääkärille ohjauksen ja autamme erikoistumisjakson palvelujen koostamisessa (sektorityö, sairaalapalvelut).
Lomaoikeudet (lomapäivien kertyminen, lomaraha) kertyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.
Matkakorvaukset määritellyn toimipisteen ja muiden toimipisteiden välillä korvataan.
Osa palkasta on mahdollista saada autoetuna.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi 200€ kulttuuri- ja liikuntaedun, sekä lounas- ja työmatkaedut. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Tehtäväkohtainen palkka muodostuu paikallisen sopimuksen mukaisesti. Lähtöpalkka laillistetulle lääkärille on 8200 €/kk. Kun työskentelyä laillistettuna lääkärinä on yli kolme vuotta, on kokonaispalkka 8500 €/kk ja yli 10v työkokemuksen kertyessä maksetaan edellä mainittu kokonaispalkka 8 %:lla korotettuna. Muut ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Soita niin kerromme mielellämme lisää tehtävästä, palkkauksesta ja eduista!
Palvelualueylilääkärit
Forssan seutu: Satu Teikari 050 596 0031
Hämeenlinnan seutu: Saija Pesonen 050 439 7745
Janakkalan seutu Suvi Hämäläinen 050 591 7162
Riihimäen seutu Paula Kantola 040 359 1214
Tulosaluejohtaja Tiina Merivuori 040 662 9033 (ensisijaisesti sähköposti)
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@omahame.fi


Geriatrisen osaamisen ytimessä Kanta-Hämeessä!  

Nyt tarjolla eri mittaisia työsuhteita Hämeenlinnassa! Vanajaveden sairaala on terveyskeskussairaala, jossa hoidetaan akuutisti sairastuneita geriatrisia potilaita, jotka tulevat jatkohoitoon pääosin keskussairaalan päivystyksestä tai osastoilta. Sairaalassa on 5 lääkäriä ja kolme osastoa, jotka ovat profiloituneet akuutti-, kuntoutus- ja tutkimus- ja arviointiosastoiksi. Potilastietojärjestelmänä on LifeCare. 

Meillä on vahva seniorituki aina saatavilla, ja kandille tai vastavalmistuneelle lääkärille akuutti- ja kuntoutusosastot ovat loistava paikka saada kokemusta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta. Meiltä saat vahvan osaamisen iäkkään potilaan tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen, pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissä ja opit navigoimaan monimuotoisessa palvelujärjestelmässä. 

Kaipaamme nyt akuutisti syksyllä 2023 peruutusten vuoksi vahvistusta tiimiimme, mutta jos kiinnostuit niin voit kysyä myös muista työmahdollisuuksista mikäli juuri nyt työt eivät onnistu. Meillä pääset valmistumisen jälkeen halutessasi myös mukaan laadukkaaseen erikoistumisohjelmaan. Geriatrian runkokoulutuksen voi suorittaa yksikössämme, ja voit tehdä meillä myös geriatrian palvelut vaikkapa yleislääketieteen koulutusohjelmaan. Yhteisöllisyys on tärkeä osa upeaa työyhteisöämme, ja haluamme tarjota työpaikan jossa viihtyy! Lääketieteen kandidaatin palkka on 5270€ ja valmiin lääketieteen lisensiaatin 6400€. 

Lisätietoja tehtävistä antavat
palvelualueylilääkäri Tuomo Lunnikivi p. 050-5051 909/ tuomo.lunnikivi@omahame.fi 
ja sairaalan apulaisylilääkäri Erja Mustonen p. 050-5529 437/ erja.mustonen@omahame.fi.
Ota yhteyttä! 

Lisää avoimia työpaikkoja