Kanta-Hämeen hyvinvointialue – mielenterveys- ja päihdepalvelut

Etkö ihan vielä tiedä, mihin erikoistuisit? Haluaisitko kuitenkin erikoislääkäritasoisen palkan? Jännittääkö ottaa yksin vastuuta potilaista? Kaipaatko ympärillesi vahvan tiimin ja senioritukea?

Meille Kanta-Hämeen Hyvinvointialueelle etsitään virkasuhteeseen kollegoita, joita kiinnostaa joko psykiatria tai lasten- ja –nuorisopsykiatria. Voit sijoittua toiveesi mukaan joko avohoitoon tai osastohoitoon, erikoissairaanhoitoon tai perustasolle ja miksei vaikka päihdehoitoon. Tai vaikka näihin kaikkiin vuoron perään! Muutama kesätyöpaikkakin vielä löytyy.

Saat perusteellisen perehdytyksen, henkilökohtaisen työnkuvan ja etenemissuunnitelman sekä mentorin, jota tapaat säännöllisesti. Sinulla on oikeus palkallisiin koulutuksiin.

Maksamme Lääkärisopimuksen mukaista peruspalkkaa, mutta nostamme palkkatasoa rekrylisällä siten, että palkkataso on kandidaatilla:

4. vuosikurssi kandi: 4100€
5. vuosikurssi kansi: 4300€
Lisensiaatilla palkkataso on alla oleva silloin, kun lääkärillä on kaikki (8%) kokemuslisät:
Vastavalmistunut: 7000€
Ns. reunojen tekijä: 7500€ (tai muun kuin psykiatrian alan erikoislääkäri)
Psykiatrian erikoistumisohjelmaan ilmoittautunut: 8000€
Erikoislääkäri: 8500€
Jos kokemuslisää ei ole vielä myönnetty lainkaan, rekrylisä putoaa 456€
Jos kokemuslisää on myönnetty 3%, rekrylisää putoaa 285e

Tekemällä päivystyksiä on mahdollista ansaita lisää. Ei-erikoislääkärillä on aina psykiatrian erikoislääkäri takapäivystäjänä. Päivystys on Vapaamuotoista päivystystä (30min), mutta jos kotiin on pidempi matka, tarjolla on lepohuone jossa on myös suihku ja wc. Yleensä saa yönsä nukkua rauhassa.

Ota yhteyttä!

paula.turunen@omahame.fi

040 723 4155

Lisää avoimia työpaikkoja