Huittisten terveyskeskus

Työpaikkoja lääkäreille.

Huittisten terveyskeskus

Meillä on tarjolla monipuolisesti terveyskeskustyötä 1-3 lääkärille joko vastaanotoilla, neuvoloissa, kouluilla tai terveyskeskussairaalassa 1.8.2021 alkaen! Tule vaikka kaverin kanssa! Panostamme kandien ja nuorten lääkäreiden ohjaukseen ja tukemiseen. Opiskelijat ja nuoret lääkärit ovat viihtyneet hyvin nuorekkaassa, rennossa ja kannustavassa porukassamme. Koska lääkärikuntamme on nuorta, tarvitsemme koko ajan sekä lyhyt- että pitkäaikaisia sijaisia erikoistumisjaksojen ja perhevapaiden paikkaamiseksi. Meillä on myös mahdollista tehdä töitä osa-aikaisena – ja moni lääkäri käytännössä näin tekeekin. Olemme opetusterveyskeskus ja meillä on kaksi yleislääketieteen erikoislääkäriä, joilla on ohjaajan oikeudet. Erikoistumispätkät tai YEK:it onnistuvat mainiosti! Kandin palkka on 4597,83€ + toimenpidepalkkiot ja lisensiaatin palkka 6025,56€ + toimenpidepalkkiot. Tarvittaessa autamme asunnon etsimisessä. 

Huittisten terveyskeskus on mukava pieni terveyskeskus, jossa tehdään töitä tiimeissä potilaiden parhaaksi. Meillä on 8 lääkärin virkaa, jotka ovat olleet koko ajan täytettynä.

Huittinen on vajaan 10 000 asukkaan kunta sopivassa teiden risteyksessä, läheisiin kaupunkeihin on kaikkiin n. tunnin matka: Pori 65 km, Tampere 75 km, Turku 95 km.

Kysy rohkeasti lisätietoja ja tule katsomaan meininkiämme!

Yhteystiedot: vs ylilääkäri Tiia Levonen, 044-7728 308, tiia.levonen@huittinen.fi