Etelä-Savon hyvinvointialue, Yleislääketieteeseen tai sairaalapalveluihin erikoistuvia lääkäreitä

Haemme joukkoomme Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisalle yleislääketieteeseen erikoistuvaa lääkäriä

Terveyskeskustyötä Eloisalla tehdään Mikkelin ja Savonlinnan sairaalayksiköiden yhteydessä yleislääketieteen vastaanotolla ja lisäksi Etelä-Savon hyvinvointialueen pienemmillä hyvinvointikeskuksilla ja -asemilla. Kaikki hyvinvointikeskukset sijaitsevat alle tunnin ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta. Voit itse vaikuttaa siihen työskenteletkö suuremmassa vai pienemmässä yksikössä. 

Yleislääketieteenvastaanottomme on viiden tähden koulutusterveyskeskus, joten ohjaamisen tukena on hyvin organisoitu koulutus ja erinomainen seniorituki. Sinun on myös mahdollista suorittaa yleislääketieteen erikoistumiseen sisältyvät sairaalapalvelut joustavasti saman työnantajan palveluksessa ilman, että työsuhteesi katkeaa.

Meillä erikoistuvan lääkärin työn kuva on erittäin monipuolista ja painotuksissa on mahdollista huomioida toiveita ja koulutustarpeita. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa tutut ammattilaiset ovat lähellä ja konsultoitavissa helposti. Lähiesimies on osa tiimiä ja tukee arjen sujumisessa. Sinulle nimetään henkilökohtainen tuutori ja säännölliset ohjaustunnit varataan päiväohjelmaasi. 

Työ sisältää vastaanottotyötä ajanvaraus- ja kiireellisellä vastaanotolla sekä yleislääketieteen päivystyksessä. Perustehtävien lisäksi työhön kuuluu yleislääkärinä toimimista eri sektoreilla kuten lastenneuvolassa, äitiysneuvolassa, ehkäisyneuvolassa, kouluterveydenhuollossa ja yleislääketieteen osastoilla. Meillä on myös erikoistuvalle lääkärille sopivia hallinnollisia tehtäviä, jos urapolku johtamiseen kiinnostaa. Ympärilläsi on osaava hoitohenkilökunta ja moniammatillinen yhteistyö eri ammattiryhmien kesken sujuu hyvin.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta. Halutessasi voit kuitenkin osallistua Savonlinnan perusterveydenhuollon iltavastaanoton pitämiseen tai Savonlinnan ja Mikkelin keskussairaalan yle-päivystykseen. Osa-aikaisesta työstä on mahdollista neuvotella.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja erilaisia työsuhde-etuja jopa 1000 euroa/kk, joista voit valita itsellesi sopivat. Etuja ovat mm. asuntoetu, lounasetu, liikunta-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointietu.

Lue lisää ja hae erikoistumaan suoraan täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/erikoistuva-laakari-yleislaaketiede-pth-558366/

Lisätietoja antaa sotekeskuspalvelujen palvelualuejohtaja, vastaava ylilääkäri Anna-Sofia Simula, puh. 040 129 4676,
anna-sofia.simula@etelasavonha.fi

Lisää erikoistumismahdollisuuksista löydät täältä: https://etelasavonha.fi/tyopaikat/eloisa-tyopaikkana/laakariksi/erikoistu-eloisassa/


Haemme joukkoomme Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisalle erikoistuvia lääkäreitä sairaalapalveluihin. 

Etelä-Savon hyvinvointialueen keskussairaalassa on kaksi yksikköä, toinen Mikkelissä ja toinen Savonlinnassa. Tarjoamme molemmissa yksiköissä kattavasti erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaalat toimivat opetussairaaloina mahdollistaen erikoistumisen molemmissa yksiköissä saman työnantajan palveluksessa.

Erikoistuvalle lääkärille tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oppia usean erikoisalan kliinistä työtä. Meillä saat sekä vastuuta, että tukea ja laajaa kokemusta erikoisalasi työkenttään, niin konservatiivisella kuin operatiivisella puolella ennen yliopistosairaalakoulutusta.

Erikoislääkärien koulutus on meillä jatkuvaa ja moniammatillista. Kouluttajina olemme saaneet tunnustusta ja Nuorten lääkärien yhdistys (NLY) on antanut meille useina vuosina viisi tähteä opetussairaalana. Erikoistuvan lääkärin koulutusmalleja on kehitetty suunnitelmallisesti ja erikoislääkärit ovat sitoutuneet kouluttajiksi. Vastavuoroinen keskustelu erikoislääkäreiden ja erikoistuvien kesken on päivittäistä. Erikoistuvan lääkärin omia toiveita kuullaan ja asioista puhutaan avoimesti. Myös koulutusylilääkärit omilla aloillaan edistävät koulutusta ja kokonaisuudessa työyhteisön ilmapiiri tukee koulutusmyönteisyyttä. 

Luonnollisesti myös terveyskeskusjakso on mahdollista suorittaa Eloisassa. Yleislääketieteen erikoistumisen voit tehdä kokonaisuudessaan Eloisan palveluksessa. Tämä tarjoaa erikoistuvalle lääkärille mahdollisuuden yhdistää joustavasti erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon koulutusjaksoja siten, että virkatyösuhteen edut, kuten lomakertymät, säilyvät, vaikka työntekopaikka vaihtuu.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Lisää Eloisan erikoistumismahdollisuuksista ja erikoialakohtaisen jonotilanteen näet täältä:
https://etelasavonha.fi/tyopaikat/eloisa-tyopaikkana/laakariksi/erikoistu-eloisassa/

Lisätietoja erikoistumismahdollisuuksista antaa rekrytointikoordinaattori Elise Pöysä, elise.poysa@etelasavonha.fi

Lisää avoimia työpaikkoja