Etelä-Savon hyvinvointialue

Haemme Eloisaan joukkoomme lasten ja nuorten yleislääkärin urapolusta kiinnostunutta lääkäriä 1.2.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan neuvola- ja/tai koululääkäriksi. Pääset toimimaan Etelä- Savon hyvinvointialueella perusterveydenhuollon (universaalien palveluiden) lääkärinä hyödyntäen moniammatillista ja verkostoituvaa työotetta. 

Tehtävä sijoittuu työntekijän toiveista riippuen Mikkelin, Savonlinnan tai Pieksämäen seudulle. Työhön saa kattavan perehdytyksen ja vahvan seniorituen. Urapolun aikana saat taidot toimia lasten ja nuorten yleislääkärinä. Työnkuva pitää sisällään neuvolan, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon työtä sekä perusterveydenhuollon vastuulle porrastuvien kehityksellisten ja neuropsykiatristen haasteiden selvittelyä ja hoitoa yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.  

Toimipaikkakoulutusta on tarjolla n 2h/vko sekä toimipaikan ulkopuolisia koulutuksia n 1pv/kk. Meidän alueella erityisen kivaa on se, että kaikki neuvolassa, koulu- tai opiskeluterveydenhuollossa työskentelevät lääkärit tapaavat säännöllisten konsultaatiotapaamisten merkeissä. 

Työn ohella on mahdollista suorittaa neuvola- ja kouluterveydenhuollon tai nuorisolääketieteen erityispätevyys erityispätevyyksiä suorittaneiden kollegoiden ohjauksessa. Koulu- tai opiskeluterveydenhuollossa työskentelevä lääkäri saa säännöllistä ryhmätyönohjausta muiden opiskeluhuoltopalveluiden ammattilaisten kanssa.  

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Lisäksi halutessasi voit osallistua hyvinvointialueen yle-päivystykseen Mikkelissä tai Savonlinnassa.

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Käytössämme on myös loistavat työsuhde-edut, joita voit hyödyntää esimerkiksi asunto-, lounas-, matkapuhelin-, liikunta-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointietuna. Edun määrä on 1000 euroa kuukaudessa, mikäli toimit virassa 100 %:n työajalla ja mikäli osa-aikatyö on elämäntilanteeseesi tällä hetkellä sopivampaa, saat työsuhde-etua suhteessa työaikaprosenttiisi.

Hae paikkaa suoraan täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/neuvola-ja-tai-koululaakari-563319/

Lisätietoja tehtävästä saat koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ylilääkäri Isa Teeriaholta, puh. 040 519 7394 , isa.teeriaho@etelasavonha.fitai neuvolapalveluiden ylilääkäri Iida Humalamäeltä, puh. 040 359 9780, iida.humalamaki@etelasavonha.fi

Lisää avoimia työpaikkoja