Etelä-Pohjanmaan terveyskeskukset

Terveisiä Etelä-Pohjanmaalta! Moni on meillä ollutkin kesän aikana töissä ja ollaan ehkä tavattukin.

Kesä kesätöineen on nyt takana ja ajatukset pikkuhiljaa kohti ensi kesän töitä, joulun ajan töitä, valmistumisen jälkeistä YEK palvelua ja ehkä keikkatöitä opiskelun ohella.

Meillä on hyviä vaihtoehtoja näihin!

Suora työsuhteessa Hyvinvointialueeseen on etuja! Monet firmatkin varmasti teitä nykyään lähestyvät, useat työpaikkamme eivät kuitenkaan ole firmoilla tiedossa, eli kannattaa lähestyä meitä suoraan ja kysyä rohkeasti. Helpoin tapa on vastata tähän viestiin ja välitän sitten tarvittaessa viestiä eteenpäin! 

Kesätöitä ensi kesälle löytyy vielä. LK4 palkka on 4700 e/kk + toimenpidepalkkiot ja LK 5 palkka on 5590 e + toimenpidepalkkiot. Viitosen kandit osallistuvat virka-ajan ulkopuoliseen kiirevastaanottotyöhön, joka on hyvin korvattua , seniorituki on järjestetty ja siinä oppii paljon. 

6. kurssin kandit ovat tervetulleita lyhyeksi tai pidemmäksikin jaksoksi vastaanottotyöhön tai kiirevastaanotolle. Kiirevastaanottoa on mahdollisuus tehdä myös arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Kiirevastaanoton palkka on virkaehtosopimuksen mukainen 1,75 x tuntipalkka arki-iltaisin ja 2,25 x tuntipalkka viikonloppuisin. Kiirevastaanottoa voi tehdä vaihtoehtoisesti paikallisella sopimuksella, jossa on potilaskohtainen käyntipalkkio 32-47e/potilas.

Lyhyitä, muutaman päivän jononpurku-keikkoja voi myöskin tehdä.

Niissä on potilaskohtainen palkkio, joka määräytyy potilasvastaanoton pituuden mukaan: 15 min 30 e, 20 min 39 e ja 30 min 47 e, sekä vaativa yli 30 min vo 70e + toimenpidepalkkiot.

Jononpurkuun voi lähteä vaikka kaveriporukalla ja tehdä esim lauantain ja sunnuntain töitä, tai jos on vapaa-aikaa arkipäivänä, niin sekin onnistuu. Hoitajat on sote-keskuksissa paikalla arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 10-18, eli niinä ajankohtina jononpurkutyö onnistuu.

YEK palveluista keväälle ehtii myös vielä sopia. YEK vaiheen palkka on n 6500 e -7000 e /kk.

YEK lääkäri voi toki tehdä myös kiirevastaanottoa virkaehtosopimuksen mukaan tai paikallisella sopimuksella (36-49e/potilas). Samoin lisätyön tekeminen virka-ajan jälkeen 2x tuntipalkalla on mahdollista . Kokonaispalkka nousee siis tätä kautta! Joustavista työajoista ja osittaisesta etätyöstä voidaan sopia. Osassa sote-keskuksistamme voi tehdä esim pari-kolme pitkää päivää ja 1-2 etäpäivää.

Lääkäreille – Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue (hyvaep.fi)

Tämän linkin takaa löytyy sote-keskusten ylilääkäreiden yhteystiedot.

YEK-töitä, keikkatöitä sekä joulun ja ensi kesän voi kysellä heiltä!

Toki minullekin voi suoraan laittaa postia.

Katso myös tämä videomme!

YEK-palveluun Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle – YouTube

Ystävällisin terveisin, Pauliina Pippola

Ylilääkäri, palvelualuejohtaja

pauliina.pippola@hyvaep.fi


ETELÄ-POHJANMAAN TERVEYSKESKUKSET KUTSUVAT KESÄKSI 2024!

Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka, Kauhajoki, Lapua, Kauhava, Alajärvi

Kesäsijaisuuteen sote-keskusten vastaanotoille voi hakea 5 vuoden opinnot suorittanut ja osastoille 4 vuoden opinnot suorittanut lääketieteen opiskelija. 3 vuoden opinnon suorittanut voi hakea amanuenssin paikkaa osastoilta. 1. ja 2. kurssin opiskelijoille on tarjolla töitä esim tekstinkäsittelyssä, potilaskuljettajana ja hoitoapulaisena.

Kesän alussa meillä on alueen yhteinen koulutusiltapäivä, ”Kesäakatemia” sekä osastoille että vastaanotoille tuleville kandeille. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare koko hyvinvointialueella, ja sen käyttöön opastamme. Lupaamme muutoinkin perehdyttää, ohjata ja tukea työssäsi!

Ota rohkeasti yhteyttä jo nyt! Olemme alkaneet sopimaan kesän 2024 sijaisuuksia.

P.S. Lääkärilehdessä 26.5. tulossa meidän vapaana olevat vakituiset paikat auki – ole kuulolla!

yst terv pauliina.pippola@hyvaep.fi

Etelä-Pohjanmaan terveyskeskukset – Lääkäritöihin.fi (laakaritoihin.fi)

Kesälääkäriksi 2024 Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle, Avoin haku – Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue – Kuntarekry

Lääkäreille – Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue (hyvaep.fi)

Etelä-Pohjanmaa kutsuu kesätyöhön, YEK-palveluun tai erikoistumaan yleislääketieteeseen

Etelä-Pohjanmaan sote-keskuksissa eli terveyskeskuksissa sinulla on mahdollisuus erikoistua ja tehdä monipuolista yleislääkärin työtä tai tulla työhön vaikkapa kesän ajaksi. Kesän 2023 sijaisuuksiin meillä on muutamia vapautuneita paikkoja 4. kurssin ja 5. kurssin kandeille. Kesän 2024 sijaisuuksiin voit jo laittaa hakemuksesi! YEK vaiheen lääkäreille löytyy joitakin paikkoja jo keväällä ja useampia syksyllä. Kevään 2024 paikoista voit toki tiedustella jo myöskin!

Meillä et jää yksin

Sote-keskuksissamme voit suorittaa YEK-palvelut sekä yleislääketieteen erikoistumispalveluja suorassa työsuhteessa hyvinvointialueeseen. Mutkattomassa ilmapiirissä tutustut helposti lääkäreihin ja saat vahvan seniorituen. Koulutusvastaavat lääkärit ja ohjaajalääkärit toimivat koko alueella, ja käytäntönä ovat säännölliset kokoontumiset YEK-vaiheen lääkäreiden ja erikoistuvien kanssa. YEK-palveluun voit sisällyttää myös vuodeosastolla työskentelyä. Teemme kanssasi henkilökohtaisen koulutussopimuksen ja räätälöimme yhdessä juuri sinulle sopivan YEK-putken tai erikoistumisjakson. Terveyskeskusjakson lisäksi Etelä-Pohjanmaalla on mahdollisuus suorittaa sairaalapalveluita Seinäjoen keskussairaalassa, joka on pidetty laajan päivystyksen sairaalamme.

Millainen työ sinua kiinnostaa?

Sote-keskuksissamme on lääkärin kiireetön vastaanotto, kiirevastaanotto sekä vuodeosastot. Lisäksi sote-keskusten lääkärit työskentelevät

  • lastenneuvoloissa
  • äitiysneuvoloissa
  • koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa
  • kotisairaalassa
  • kotihoidossa
  • asumispalveluyksiköissä.

Joissakin toimipisteissämme sinulla on mahdollisuus sopia osittaisesta etätyöstä. Kiirevastaanoton palkkauksesta meillä on oma kannustava paikallinen sopimus. Muutoinkin palkkatasomme on kilpailukykyinen, eli virkaehtosopimusta korkeampi!

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella työskentelee 10 000 ammattilaista. Maakunnassa on 192 000 asukasta ja 18 kuntaa. Suurin kaupunki on pääradan varrella sijaitseva Seinäjoki, josta on vain runsaan tunnin junamatka Tampereelle ja noin kolme tuntia Helsinkiin tai Ouluun.
Täällä voit valita, haluatko sijoittua johonkin alueen kaupungeista vai perinteiselle maaseudulle. Pienempien paikkakuntien etuna on, että tulet helposti tutuksi potilaiden, kollegoiden ja muiden työtovereiden kanssa. Eri puolilla maakuntaa on tarjolla niin peltolakeuksia kuin järvimaisemiakin, vireitä urheiluseuroja, liikuntaharrastuksia sekä muita harrastusmahdollisuuksia. Maakunnan keskuskaupunki Seinäjoki tunnetaan aktiivisena tapahtumakaupunkina ja kaupankäynnin keskittymänä, jossa voi nauttia monipuolisista kulttuuripalveluista, festareista ja urheilutapahtumista. Loistavat liikuntamaastot avautuvat melkein keskussairaalan ovelta. Eteläpohjalaiset ihmiset ovat konstailemattomia ja talkoohenkisiä, he arvostavat rehtiyttä ja omia juuriaan. Ellet ole täältä kotoisin, mukaan kannattaa pakata murresanakirja.

Alueen perusterveydenhuollon työmahdollisuuksista voit kysyä tarkemmin:

palvelualuejohtaja Pauliina Pippola
pauliina.pippola@hyvaep.fi
050 474 3179 . Voit olla myös suoraan yhteydessä sote-keskuksiimme.

Tervetuloa meille!

Sote-keskukset eli terveyskeskukset Etelä-Pohjanmaalla

Ilmajoen sote-keskus
Ilmajoen sote-keskuksessa on 8 lääkärin virkaa. Akuuttiosasto, oma laboratorio ja röntgen. Kiirevastaanotto vuorottelee arki-iltoina Kurikan kanssa ja on viikonloppuisin tällä hetkellä ulkoistettuna. Vahva seniorituki. NLY-koulutuspaikkakyselyn kestomenestyjä!
Lisätietoja antaa ylilääkäri Katja Issakoff-Talala
katja.issakoff-talala@hyvaep.fi

Järvi-pohjanmaan sote-keskus
Alajärven sote-keskuksessa on 11 lääkärin virkaa. Akuuttiosasto. Kiirevastaanotto on tällä hetkellä ulkoistettu. Sote-keskukseen kuuluvat lisäksi Vimpelin ja Lappajärven toimipisteet.
Lisätietoja antaa alueylilääkäri Kirsi Luojukoski
kirsi.luojukoski@hyvaep.fi

Kaksineuvoisen sote-keskus
Kauhavan sote-keskuksessa on 12 lääkärin virkaa. Akuuttiosasto. Kiirevastaanotto on tällä hetkellä ulkoistettu. Kauhavalla on uudet, syksyllä 2022 käyttöön otetut viihtyisät toimitilat!
Lisätietoja antaa alueylilääkäri Kirsi Luojukoski
kirsi.luojukoski@hyvaep.fi

Kurikan sote-keskus
Kurikan sote-keskuksessa sekä Jalasjärven toimipisteessä on yhteensä 15 lääkärin virkaa. Kurikassa on akuuttiosasto ja Jalasjärvellä kuntoutusosasto. Kurikassa on juuri remontoidut toimivat tilat. Kiirevastaanotto vuorottelee arki-iltoina Ilmajoen kanssa ja on viikonloppuisin tällä hetkellä ulkoistettuna. NLY-koulutuspaikkakyselyn kestomenestyjä!
Lisätietoja Kurikasta antaa ylilääkäri Jouni Parkkonen
jouni.parkkonen@hyvaep.fi Jalasjärvestä apulaisylilääkäri Kaija Hautala
kaija.hautala@hyvaep.fi

Lapuan sote-keskus
Lapuan sote-keskuksessa on 10 lääkärin virkaa. Akuuttiosasto. Kiirevastaanotto on tällä hetkellä ulkoistettu viikonloppuisin ja osittain myös arki-iltoina.
Lisätietoja antaa alueylilääkäri Kirsi Luojukoski
kirsi.luojukoski@hyvaep.fi

Seinäjoen sote-keskus
Seinäjoen sote-keskuksessa on 51 lääkärin virkaa. Tarjoamme palvelut Seinäjoen ja Isonkyrön noin 70 000 asukkaalle. Seinäjoen kaupunginsairaalassa on neljä vuodeosastoa (akuutti, kuntoutus, psykogeriatrinen, saattohoito). Kiirevastaanotto toteutetaan omana toimintana. Sote-keskus toimii viidessä tiimissä, joten suuruudesta huolimatta tuttuus ja läheisyys ovat läsnä. Seinäjoen sote-keskus sijaitsee samassa kiinteistössä Seinäjoen laajan päivystyksen keskussairaalan kanssa ns. Y-talossa. Viiden tähden koulutuspaikka!
Lisätietoja antaa alueylilääkäri Leena Mäkirintala
leena.makirintala@hyvaep.fi

Suupohjan sote-keskus
Kauhajoen sote-keskuksessa on 19 lääkärin virkaa. Akuuttiosasto. Kiirevastaanotto. Kauhajoelle voit sopia joustavasti kiirevastaanottovuoroja tai lyhyitäkin työpätkiä. Osittainen etätyö on mahdollista.
Lisätietoja antaa ylilääkäri Katja Varala
katja.varala@hyvaep.fi

Lisää avoimia työpaikkoja