Etelä-Karjalan keskussairaala, Eksote

Työpaikkoja lääkäreille.

Etelä-Karjalan keskussairaala, Eksote

_____________________________________________

Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Etelä-Karjalan keskussairaala, keuhkosairauksien poliklinikka

Haku päättyy: 12.3.2021 

Työsuhteen kesto: Määräaikainen

Ilmoitus jätetty: 1.2.2021 

Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus: Koulutusvirassa toimiminen vastaa eriytyvän koulutuksen ns. työterveyslaitospalvelua (6-12kk). Aloitus aikaisintaan 13.8.2021 tai sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2021.

Kelpoisuutena arvostetaan työterveyshuoltoon pätevöittävää koulutusta sekä jo suoritettua 2 v. työterveyshuoltojaksoa. Virka täytetään ensisijaisesti työterveyslaitospalvelua tarvitsevalla hakijalla.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen- toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Palkkaus: LS ja paikallinen palkkaussopimus

Työavain: 336558

Työnantajakuvaus

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Sopimuksen mukaan
LS ja paikallinen palkkaussopimus 336558

Yhteystiedot

Työlääketieteen poliklinikan ylilääkäri, LT Jarmo Rantonen, puh. 040 651 4146, jarmo.rantonen@eksote.fi.

______________________________________________________________