Etelä-Karjalan keskussairaala, Eksote

Työpaikkoja lääkäreille.

Etelä-Karjalan keskussairaala, Eksote

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Nayttokuva-2021-3-10-kello-15.23.27-1024x571.png

Erikoislääkäri, kardiologi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala

_______________________________________________________________________

Haku päättyy: 9.5.2021                                Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 23.4.2021                           Työn luonne: Kokoaikatyö

________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Haemme kardiologian erikoislääkäriä Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Työ on monimuotoista, ja voit itse vaikuttaa työnkuvaasi kiinnostuksen mukaan. Tarjolla on poliklinikkatyötä ja invasiivistä kardiologiaa, johon voimme tarvittaessa kouluttaa.

Etelä-Karjalan keskussairaalan kardiologin työpisteitä ovat poliklinikka, angiolaboratorio, vuodeosasto ja valvontaosaston yhteydessä toimiva CCU. Elektiiviset tahdistimet asennetaan leikkaussalissa. Kardiologit voivat halutessaan osallistua sisätautien takapäivystykseen. Viikonloppuisin ja juhlapyhinä kierrämme CCU:n ja osaston hyvällä korvauksella paikallisen sopimuksen mukaan.

Rekrytointisopimus takaa vuosittaisen kongressimatkan Euroopassa.

Meillä työskentelee kaksi vakituista kardiologia, kardiologian professori (30%) ja 1-2 erikoistuvaa lääkäriä. Angiolaboratoriossa työskentelee 2 päivänä viikossa kokenut ulkopuolinen kardiologi. Poliklinikalla käytämme tarpeen mukaan ulkopuolista työvoimaa, ja jonotilanne on hyvä.

Kelpoisuutena virkaan vaaditaan kardiologian erikoislääkärin pätevyys ja hyvä suomen kielen taito. 

Noudatamme 4 kk koeaikaa. 

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Työ alkaa:                            sopimuksen mukaan

Palkkaus:                             LS ja paikallinen sopimus

Työavain:                             348737

Työnantajakuvaus Yhteystiedot
   
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen. Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.   Ylilääkäri Päivi Raasakka, p. 044 791 5722 ja medisiinisen osaamiskeskuksen ylilääkäri Minna Linna, p. 044 791 5701, etunimi.sukunimi@eksote.fi 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Tämä mies on sisätautilääkärimme Kimmo Koivula. Kimmon kiinnostus on erityisesti akutologiassa ja hän nauttii kunnon kliinisten ongelmapähkinöiden ratkaisemisesta. Kun sellainen tulee eteen, on pop-up koulutustilaisuus pystyssä nopeasti. Kimmo on sisätaudeilla kouluttajalääkärinä unelmiensa työssä ja on aivan liekeissä siinä hommassa. Hän on innokas jakamaan monipuolista osaamistaan myös toimenpiteistä koulutettavilleen.

Lorenzo Sandini on endokrinologimme, joka ei myöskään ole ollenkaan eilisen teeren poikia. Aikaisemmin, kun Lorenzo oli mukana kehittämässä keinohaimaa, kiinnostus algorimeihin, niiden kehitykseen ja ohjelmoinnin opiskeluun heräsi. Lorenzolla olisi valmiina diabeteksen hoidon koulutukseen tarkoitettu simulaattori. Opinhaluiset pääsevät sitä meillä testaamaan ja kokeilemaan miltä diabeetikosta oikeasti tuntuu. Aika ainutlaatuinen juttu! 

Ota siis tähtäimeesi erinomainen kliininen osaaminen ja tule sisätautien erikoistuvaksi lääkäriksi meille Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Ota kaverisikin mukaan, niin on mukavampaa.  Opetamme teistä erityisen hyvin päivystyksessä pärjääviä lääkäreitä. Palkkaakin on nostettu tosi kivasti. Pidä kiirettä, koska paikkoja on kuitenkin rajoitetusti. Lisää voi kysyä Kimmolta puh. 044 791 5941 tai Kimmo.Koivula@eksote.fi, vt. sis. yl. Konstantin Pavlovilta, puh. 044 791 5423,  Konstantin.Pavlov@eksote.fi. Minä voin myös viedä viestiä eteenpäin, jos laitat yksityisviestin