Forssan sairaala, sisätautien osasto

Etsimme erikoistuvia lääkäreitä Forssan sairaalan sisätautien osastolle!
Forssan sairaala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet tutustua sisätautien erikoisalan toimintaan. Aikaisempaa kokemusta työskentelystä sisätaudeilla ei vaadita vaan lupaamme perehdyttää sinut hyvin vuodeosastolla toimimiseen.

Työhösi kuuluu pääosin työskentelyä sisätautien vuodeosastolla. Myös sisätautiseen poliklinikkatyöskentelyyn tutustumiseen pyritään järjestämään mahdollisuus. Sisätaudeilla hoidetaan muun muassa sydänsairauksia, diabetesta ja muita sisäeritysrauhasten sairauksia, munuais- ja veritauteja, suoliston ja ruuansulatuskanavan sairauksia, infektioita ja reumasairauksia. Potilaista osa tulee suoraan Forssan ympärivuorokautisesta perusterveydenhuollon päivystyksestä, osa Hämeenlinnan keskussairaalasta jatkohoitoon.

Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta, mutta kiinnostuksen mukaan perehdytyksestä Hämeenlinnan keskussairaalan päivystyksessä voidaan sopia. Työn kesto on neuvoteltavissa.

Työskentely Forssan sairaalassa on osa Hämeenlinnan keskussairaalan sisätautien järjestämään koulutusta, joten saat erikoislääkärin opinto-oikeutta varten työkokemusta sekä perehdytysjaksoa ajatellen osaamista. Työ soveltuu hyvin myös yleislääketieteeseen tai geriatriaan erikoistumisesta kiinnostuneelle.

Erikoistuvan lääkärin tehtäväkohtaisessa palkassa on huomioitu Forssan sairaalan sijainti.
Potilastietojärjestelmämme on Lifecare. Seniorikonsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät. Sisätautien ylilääkäri ja kaksi muuta erikoislääkäriä kiertää tukenasi säännöllisesti.
Järjestämme viikottain koulutusmeetingejä, mahdollisuus osallistua myös yliopistosairaaloiden etäkoulutuksiin. Tuemme myös osallistumista talon ulkopuolisiin koulutuksiin. Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää! Paikkoja täytämme jo hakuaikana, joten olethan nopeasti yhteydessä. Haku päättyy 31.5.2023.

Yhteystiedot
Ylilääkäri Minna Laukkavirta puh. 040 121 7727 tai minna.laukkavirta@omahame.fi
Tulosalueylilääkäri Kati Kortelainen puh. 03 629 3522 tai kati.kortelainen@omahame.fi
jätä hakemus täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/erikoistuva-laakari-sisatautien-osasto-forssa-518880/

Lisää avoimia työpaikkoja