Erikoistuva lääkäri, radiologia

Hakuaika päättyy  12.4.2024 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee radiologialle erikoistuvaa lääkäriä 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Alanahan radiologia on todella mielenkiintoista, jotain ihan muuta!

Haluaisitko erikoistua hieman pienemmässä sairaalassa, jossa tunnet työtoverisi? Liity viiden tähden huipputiimiimme – olemme kestomenestyjä NLY:n koulutuspaikkakyselyssä! ⭐⭐⭐⭐⭐

Mikkelin keskussairaalassa on 6 radiologian erikoislääkäriä ja kerrallaan 1-3 erikoistuvaa. Koulutus on yksilöllistä ja panostamme senioritukeen. Saat meiltä monipuoliset ja riittävät taidot yliopistovaiheeseen. Mikkelin keskussairaalan radiologialta on hyväksytty erikoistumispalvelua 2,5v., jopa 3v.

Meillä on kaikki keskeiset modaliteetit edustettuna, joten pääset kehittymään ja kehittämään osaamistasi radiologian erikoislääkärin urapolulla monipuolisesti mielenkiintosi mukaan. Radiologia on päivystävä erikoisala. Päivystämään pääsee hyvän seniorituen avulla siinä vaiheessa, kun omaat riittävät päivystysvalmiudet.

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Arvostamme henkilökuntaamme ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §)

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/erikoistuva-laakari-radiologia-582744/

Yhteystiedot

Kysy lisää ja lähdetään yhdessä rakentamaan erikoistumispolkua sinulle!
Rekrytointikoordinaattori Elise Pöysä, elise.poysa@etelasavonha.fi , puh. 040 656 7780

Lisää avoimia työpaikkoja