Erikoistumaan silmälääkäriksi, Tyks

Haluatko silmälääkäriksi? Vaikka et tiennyt haluavasi, nyt siihen voisi olla mahdollisuus ohituskaistalla, Tyksin silmäklinikalla. Et tarvitse aikaisempaa silmätautien osaamista.

Koulutus alkaa poliklinikalla huolellisella ja turvallisella seurannalla. Saat rauhassa tutustua klinikkaan ja silmätauteihin. Hommien vaikeusastetta ja määrää lisätään osaamisen mukaan. Toimenpidekoulutus alkaa helpommilla lasertoimenpiteillä ja näppykirurgialla, ja sitten valikoimaa kasvatetaan osaamisen ja halun mukaan.

Jokaiseen kysymykseen löytyy vastaus mukavilta senioreilta ja apu on aina lähellä. Erikoistuvilla on omat meetingit, lisäksi on klinikan yhteiset ongelma- ja koulutusmeetingit. Myös ulkopuolisiin koulutuksiin pääsee.

Tule ottamaan selvää mitä silmätautien hoito on, se voi olla jotain ihan muuta kuin oletat. Mielenkiintoiset haasteet odottavat: verkkokalvoirtaumat, vaikeat vammat, silmätulehdukset, iriitit, kaihit, verkkokalvorappeumat ja neuro-oftalmologiset ongelmat.
Saat varmasti Suomen parhaimmistoa olevan koulutuksen vaativaan silmätautien hoitoon. Jokaiselle löytyy aikanaan oma suppeampi kiinnostuksen kohde ja pääset painottamaan kiinnostuksen kohteitasi jo varhain. Toiset ovat kirurgeja ja toiset taas konservatiiveja.
Koulutuksen edetessä avautuvat myös laajat mahdollisuudet yksityissektorin palveluksessa, vaikka tyypillisesti valmistuneet erikoislääkärit ovatkin halunneet jäädä meille töihin.

Yhteystiedot

Ulpu Salmi, ulpu.salmi@varha.fi, 02 3132586

Lisää avoimia työpaikkoja