Erikoislääkäri, Turun mielialahäiriötyöryhmä

Tyks Psykiatrian Mielialahäiriöiden palvelualueella Turun mielialahäiriön työryhmässä on haettavana erikoislääkärin virka.

Mielialahäiriöiden palvelualue on moderni, kehittyvä ja avohoitopainotteinen. Avohoito toteutuu monipaikkaisesti, suurimmat työryhmät ovat Turussa, Salossa, Raisiossa ja Kaarinassa. Pienempiä on Paraisilla, Liedossa, Uudessakaupungissa ja Loimaalla. Lisäksi mielialahäiriöiden palvelualueella on kaksi sairaalaosastoa: toinen Halikon sairaalassa, Salossa, ja toinen Turussa, Kupittaan sairaalassa. Osastojen ja avohoidon työryhmien välimaastossa toimii tehostettu avohoito.

Palvelualueella on kehitetty mielialahäiriöiden diagnostiikkaa ja hoitoprosesseja häiriöryhmittäin: masennus ja yleistynyt ahdistuneisuus, foobiset ahdistuneisuushäiriöt ja pakko-oireinen häiriö, tyypin II kaksisuuntainen mielialahäiriö ja tunne-elämältään epävakaa persoonallisuus ja kompleksiset traumat. Avohoidossa on laajat mahdollisuudet ohjata potilaita erilaisiin näyttöön perustuviin ryhmähoitoihin ja neuromodulaatiohoidot ovat käytettävissä. Tutkimme ja hoidamme myös hoidossamme olevien potilaiden neuropsykiatrisia häiriöitä. Kehitämme yhteistyötä perustason mielenterveyspalveluiden kanssa.

Nyt haettavana on Turun mielialahäiriötyöryhmän erikoislääkärin virka. Erikoislääkäri tekee pääasiallisesti suoraa potilastyötä, mutta ohjaa myös erikoistuvia lääkäreitä ja lääketieteen opiskelijoita.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja virasta antaa palvelualuejohtaja Monika Meimer, p. 050 593 6454, monika.meimer@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Hakuaika päättyy  3.10.2023 14:00

Lisää avoimia työpaikkoja